Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La CUP reclama que el Govern apliqui les reivindicacions de l'Ebre als plans de conca dels rius catalans

El diputat Sergi Saladié demana una reflexió al Parlament per evitar enfrontaments entre territoris en la gestió de l'aigua

ACN

Whatsapp

El diputat per Tarragona de la CUP al Parlament, Sergi Saladié, ha reivindicat que el Parlament i el Govern faci una reflexió sobre els problemes de gestió de l'aigua perquè totes les reivindicacions per a l'Ebre "s'apliquin en els plans de conques internes" i s'evitin enfrontaments entre els diferents territoris del país. Saladié ha apuntat que el pla hidrològic català que també preveu rebaixes dels cabals dels rius per "justificar usos que no sempre respecten els ecosistemes i les societats on estan els rius" i que planteja "possibles transvasaments entre conques". "Reivindiquem que tot allò que avui defensem per evitar que prenguin l'aigua de l'Ebre des de la legislació espanyola, que siguem capaços de fer legislacions catalanes que també respectin tot el que avui defensem aquí mateix", ha dit Saladié.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También