La Cambra de Tortosa premia les empreses capdavanteres

La Cambra de Comerç també va homenatjar, en un acte celebrat ahir, el qui va ser president durant nou anys, José Luis Mora

19 mayo 2017 17:16 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ahir va celebrar-se l’acte de lliurament de la quarta edició dels Premis Cambra 2016, que en aquesta ocasió va tenir lloc al pavelló firal de Sant Carles de la Ràpita. A l’esdeveniment hi van participar prop de 250 empresaris de les Terres de l’Ebre.

Els premis Cambra són un reconeixement públic a tot el sector privat; teixit industrial, comercial i turístic de les Terres de l’Ebre que contribueix, amb el seu esforç dia a dia, al desenvolupament social i econòmic del territori.

Els guardonats van resultar: en la categoria d’Internacionalització, F. Faiges SL i Gaton Àfrica; en la categoria de Millor estratègia i iniciativa, Pavos y Derivados (PADESA) i Frutos y Piensos Immaculada SA; en la categoria Innovació, Fakolith Chemical Systems SLU i Fertilizantes Gombau SL; en la categoria d’Emprenedoria, Serveis Agraris Maiva SL i Royo Fruits, i en la categoria de Responsabilitat Social i Esmpresarial, Laboren Dertusa SL.

El jurat dels premis d’aquesta edició també ha acordat per unanimitat atorgar el reconeixement dels Premis Cambra 2016, per les seues iniciatives, a la Confraria de Pescadors Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita i a la marca comercial Pobles Vius de la Ribera d’Ebre.

La nit també va tenir una part molt emotiva, ja que des de la Cambra de Comerç es va homenatjar el qui va ser durant nou anys president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora.


Homenatge a Mora
José Luis Mora va rebre en mans del president de La Camara d’Espanya, el José Luis Bonet, la medalla d’or al Mèrit de la Cambra Oficial de Comerç de Tortosa. José Luis Mora, emocionat, va tenir unes paraules d’agraïment per a totes les persones que el van fer costat en tots els moments de la seua trajectòria, tant professional com personal.

A l’acte van assistir destacades autoritats de totes les Terres de l’Ebre. Després de l’entrega de premis també van tenir lloc diverses actuacions musicals i es va gaudir d’un sopar i d’un networking per intercanviar contactes.

Comentarios
Multimedia Diari