La Cambra de Tortosa tem que el desviament de camions col·lapsi ara l'AP-7

El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Maria Chavarría, considera que el desviament obligatori i bonificat de camions de la N-340 a l'autopista AP-7 a partir de gener de 2018 no és la solució definitiva al greu problema de mobilitat que pateix les Terres de l'Ebre.

06 septiembre 2017 11:06 | Actualizado a 06 septiembre 2017 16:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

 El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Maria Chavarría, considera que el desviament obligatori i bonificat de camions de la N-340 a l’autopista AP-7 a partir de gener de 2018 no és la solució definitiva al greu problema de mobilitat que pateix les Terres de l’Ebre.

Chavarria ha destacat que el sud de Catalunya té un problema de col·lapse de la N-340 i creu que passar els vehicles pesants per la AP-7 es una mesura que afectarà econòmicament als camioners, ja que tenen que continuar pagant l’autopista, encara que amb una bonificació. També te l’inconvenient, assegura Chavarría, «que ara es col·lapsarà l’AP-7 i alentirà la seva circulació».

«Es trasllada el problema de la N-340 a la AP-7, i la solució definitiva, que es la construcció de la A-7, no es posa damunt la taula», alerta la Cambra de Tortosa en un comunicat. És aquesta una solució llargament reivindicada al territori i que a partir de l’Hospitalet de l’Infant i fins passat Tarragona ja és una realitat.

L’autovia, la prioritat

A la Cambra de Comerç de Tortosa preocupa que si amb aquesta mesura s’abandona el projecte de la nova A-7 entre La Jana (Castelló) i El Perelló, les Terres de l’Ebre continuaran amb una carretera N-340 d’un únic carril per sentit i no s’invertirà en una autovia considerada clau per al futur desenvolupament del territori.

El president de la Cambra de Tortosa ja va exigir l’A-7 i la gratuïtat de l’AP-7 a la reunió de la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani celebrada a Barcelona, al maig de 2016.

Les crítiques de la Cambra de Comerç de Tortosa s’afegeixen al rebuig a l’acord assolit que han  expressat en els últims dies el moviment veïnal Prou! i els transportistes.

Comentarios
Multimedia Diari