La Clínica Terres de l'Ebre amplia el servei d'urgències amb tres boxs més

L'enquesta de satisfacció del CatSalut situa el centre sanitari tortosí al capdavant dels 29 centres consultats del país

19 mayo 2017 16:38 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

 El servei d'urgències de la Clínica Terres de l’Ebre, a Tortosa, gaudirà a meitat de febrer d’una ampliació que permetrà passar de 7 a 11 boxs. Un d’aquests box serà d’aïllament, específic per aquells casos de malalties infeccioses greus. També s'està arranjant i millorant l'accés exterior a urgències.

Les obres avancen a bon ritme, es calcula que podran estar enllestides en unes tres setmanes, i tenen un cost aproximat de 40.000 euros. Ja durant el 2016, a la Clínica Terres de l’Ebre es va realitzar una inversió de 100.000 euros, amb treballs d'ampliació i renovació del servei de rehabilitació i del laboratori d'anàlisis clíniques.

Durant el 2016, s'han fet 2.550 altes d'hospitalització i cirurgia major ambulatòria, 103 parts, 65.000 consultes externes, 22.700 urgències i 3.300 intervencions quirúrgiques. A la Clínica hi treballen més de 200 professionals.

Per una altra banda, el servei de rehabilitació ambulatòria de la Clínica Terres de l'Ebre ha estat puntuat pels seus usuaris amb la millor nota de la trentena de centres sanitaris de Catalunya inclosos en l'enquesta de satisfacció realitzada pel Servei Català de la Salut (CatSalut). La clínica ha obtingut una puntuació de 8,98 sobre 10, per damunt de la mitjana catalana, que és del 7,77. Aquests bons resultats de la Clínica Terres de l'Ebre arriben poc després de l'enquesta sobre el servei d'urgències dels hospitals catalans, en què el centre de salut de Tortosa és el més ben valorat del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i el cinquè de Catalunya.

 “És motiu d’alegria i reconeixement. Però no ens hem d’instal·lar i acomodar en aquesta posició”, ha valorat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

 La Clínica Terres de l'Ebre, l'antiga Aliança, va ser comprada per l'Ajuntament de Tortosa fa aquest mes de gener quatre anys. Després d'aquest temps, l'alcalde, Ferran Bel, n'ha fet una valoració molt satisfactòria de l'adquisició i del funcionament de l'equipament que està esdevenint un centre de referència al territori. "Vam rebre moltes crítiques per adquirir la clínica. Ara que s’ha vist que les coses van bé ja no existeixen. Aquesta és una aposta de futur estratègica”, ha declarat Bel.

 

Comentarios
Multimedia Diari