La Clínica Terres de l’Ebre, reconeguda per la seua atenció maternoinfantil

Anualment acull més d'un centenar de naixements

04 noviembre 2021 11:20 | Actualizado a 04 noviembre 2021 13:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa, centre de salut pública de titularitat municipal, ha sigut finalista dels premis BSH als millors centres hospitalaris públics i privats de tot l’Estat. D’aquesta manera, la Clínica Terres de l’Ebre ha sigut reconeguda pel seu servei maternoinfantil, categoria que valora l’atenció en els processos del part, neonats i pediatria.

Anualment, la Clínica Terres de l’Ebre acull més d’un centenar de naixements. Entre els serveis que dispensa la reconeguda clínica hi ha consultes d’obstetrícia i llevadora, que fan el seguiment de l’embaràs des del primer dia fins al moment del part. 

A més a més, l’equip de professionals de l’àrea d’hospitalització acompanyen tot el procés, amb recomanacions tant per a la mare com per a la cura del nounat, una vegada deixen el centre.

 Aquests guardons, que s’han lliurat per tercera edició, volen reconèixer la tasca dels centres sanitaris tenint en compte diversos indicadors clau sobre els processos prevalents d’actuació en hospitals d’aguts.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha traslladat l’enhorabona al centre de titularitat municipal i ha felicitat els seus professionals sanitaris.

Comentarios
Multimedia Diari