La Clínica Terres de l’Ebre, reconeguda per la seua atenció maternoinfantil

Anualment acull més d'un centenar de naixements

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Clínica Terres de l’Ebre, al  barri de Ferreries. FOTO: Joan Revillas

La Clínica Terres de l’Ebre, al barri de Ferreries. FOTO: Joan Revillas

La Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa, centre de salut pública de titularitat municipal, ha sigut finalista dels premis BSH als millors centres hospitalaris públics i privats de tot l’Estat. D’aquesta manera, la Clínica Terres de l’Ebre ha sigut reconeguda pel seu servei maternoinfantil, categoria que valora l’atenció en els processos del part, neonats i pediatria.

Anualment, la Clínica Terres de l’Ebre acull més d’un centenar de naixements. Entre els serveis que dispensa la reconeguda clínica hi ha consultes d’obstetrícia i llevadora, que fan el seguiment de l’embaràs des del primer dia fins al moment del part. 

A més a més, l’equip de professionals de l’àrea d’hospitalització acompanyen tot el procés, amb recomanacions tant per a la mare com per a la cura del nounat, una vegada deixen el centre.

 Aquests guardons, que s’han lliurat per tercera edició, volen reconèixer la tasca dels centres sanitaris tenint en compte diversos indicadors clau sobre els processos prevalents d’actuació en hospitals d’aguts.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha traslladat l’enhorabona al centre de titularitat municipal i ha felicitat els seus professionals sanitaris.

Comentarios

Lea También