Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Diputació il·lumina les façanes dels palaus Oriol i Despuig aTortosa

La Diputació de Tarragona ha estrenat la il·luminació nocturna de les façanes dels palaus Oriol i Despuig, amb l´objectiu de ressaltar el valor patrimonial d´aquestes edificacions que acullen l´Escola i Conservatori de Música a Tortosa.

A.Caralt

Whatsapp
Imatge de la nova il·luminació nocturna dels palaus Oriol i Despuig, al carrer de la Rosa del nucli antic de Tortosa. Foto: A.Caralt

Imatge de la nova il·luminació nocturna dels palaus Oriol i Despuig, al carrer de la Rosa del nucli antic de Tortosa. Foto: A.Caralt

La Diputació de Tarragona ha estrenat la il·luminació nocturna de les façanes dels palaus Oriol i Despuig, amb l’objectiu de ressaltar el valor patrimonial d’aquestes edificacions que acullen l’Escola i Conservatori de Música a Tortosa.

L’actuació ha consistit a instal·lar sis projectors LED en els edificis que queden al davant dels palaus, al carrer de la Rosa, per aconseguir il·luminar les façanes d’aquest conjunt constructiu, propietat de la Diputació. Els projectors es mantindran oberts fins a la una de la matinada.

Amb un pressupost de 3.585 €, el projecte dóna resposta a la petició de la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa per aconseguir fer més visible la riquesa patrimonial dels monuments i edificis històrics del nucli antic de la ciutat. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha donat la benvinguda a l’actuació de la Diputació i ha recordat que en els últims temps s’han il·luminat altres edificis emblemàtics com l’absis de la Catedral o la façana del temple.

La pròxima acció, a executar abans de Nadal, serà la il·luminació de les espectaculars muralles del Castell de la Suda, ha anunciat Bel.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También