La Festa de la Carxofa servirà més de 7.000 tastos

Un total de 5 restaurants, una pastisseria i més de 70 col·laboradors fan possible l’esdeveniment, que se celebrarà el 24 de febrer

15 febrero 2019 11:00 | Actualizado a 17 febrero 2019 17:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Més de 7.000 tastos amb la carxofa com a base seran els protagonistes de la XXIV Festa de la Carxofa d’Amposta. Aquest any s’han sumat a la jornada gastronòmica un total de 5 restaurants i una pastisseria, els quals juntament amb els més de 70 col·laboradors faran possible una data cada cop més consolidada. 

La Festa de la Carxofa tindrà lloc al pavelló 1 d’octubre el 24 de febrer, a partir de les 12 del migdia. L’alcalde, Adam Tomàs, ha explicat al Diari: «Si en alguna cosa tenim potencial com a ciutat és en la gastronomia,derivada dels productes del territori». A més a més, Tomàs a afirmat que :«la jornada és un èxit entre els ampostins i ampostines, i cada cop més també és un dels atractius per al turisme de qualitat».

Durant la Festa de la Carxofa es mantindrà la zona d’aparcament d’autocaravanes. I també s’han organitzat diverses activitats com un passeig pel riu amb Lo Sirgador, dissabte i diumenge a la tarda;o la fira Fora Stock, el 23 de febrer. Per la seva part, la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, ha destacat que «a més de ser una marca de ciutat, també és un dia que la gent aprofita per gaudir en família». 

Coincidint amb la Festa de la Carxofa, el 24 de febrer també tindrà lloc al pavelló municipal el V Mercat de productes de les Terres de l’Ebre Km 0. 

Sancho ha aprofitat per esmentar que :«la carxofa funciona com a excusa per mostrar tota la gastronomia del territori», ja que durant la Festa i en les posteriorsJornades Gastronòmiques es podrà tastar amb diversos productes típics de la zona com l’arròs o les galeres.Està previst que els 5 restaurants i la pastisseria participants serveixin uns 5.000 tastos; mentre que del tast popular de l’Ajuntament (carxofa, baldana i llonganissa) se’n serveixin 2.000. La venda de tiquets serà a partirdel 18 de febrer, a l’àrea de Comerç de l’Ajuntament i al’oficina de Turisme d’Amposta. 

Comentarios
Multimedia Diari