Más de Ebre

La Festa del Renaixement rep el segell de millor festa del país

S’espera un cap de setmana amb la participació de milers de visitants d’arreu

Marina Pallás

Whatsapp
Dos representants del portal Club Rural han entregat el guardó a l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i al regidor de Festes, Domingo Tomàs.  FOTO: joan revillas

Dos representants del portal Club Rural han entregat el guardó a l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i al regidor de Festes, Domingo Tomàs. FOTO: joan revillas

Aquesta Festa del Renaixement, que se celebra fins demà diumenge, és una mica més especial. I és que l’estima per aquesta festa, ja de per sí molt gran, ha augmentat entre la ciutadania arran ser considerada com la millor festa del país pel portal Club Rural. El portal va engegar la segona edició de la campanya ‘Mi fiesta es la mejor’ i la tortosina va ser la més votada a través de les xarxes socials, obtenint un 29,5% dels vots. 

Dos representants del portal de cases rurals Club Rural s’han desplaçat des de Madrid per conèixer la festa i fer entrega del guardó a l’Ajuntament de Tortosa.

«Aquesta campanya busca la divulgació de les festes dels pobles i ciutats d’interior», explica Cecilia Frutos, responsable de comunicació de Club Rural. Les representants expliquen que la Festa del Renaixement s’ha proclamat vencedora gràcies a la implicació dels seus veïns que van promocionar el concurs a través de les xarxes socials i van animar a votar per ella .

«Això ens ha agradat molt: la implicació de la gent. És una festa molt visual i ens ha agradat moltíssim, hi tornarem», afirmen.
L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el regidor de Festes, Domingo Tomàs, han donat les gràcies al portal per haver acceptat la candidatura de Tortosa i, finalment, per haver obtingut aquest reconeixement. «És un repte i un honor i, més enllà d’una distinció a mode de decret, crec que és molt d’actualitat i un reconeixement a la ciutadania que s’ha implicat», ha valorat Tomàs.

Aquest cap de setmana s’espera la visita de milers de visitants a la Festa del Renaixement. Sovint és el dissabte el dia de més participació i visitants de fora de la localitat. Una bona opció per gaudir de la festa és simplement deixar-se emportar per la gran ambientació del seu nucli antic: grups musicals d’animació, un enorme mercat d’època amb variats productes i les actuacions inesperades de companyies d’espectacles que fan d’aquesta una festa única. La festa tancarà demà amb una gran desfilada final que arrenca al parc Teodor Gonzàlez i finalitza a la plaça de l’Ajuntament.

Comentarios

Lea También