Más de Ebre

La Fira ExpoEbre creix en expositors i destina 4.000 m2 a l'automoció

En aquesta 73a edició es crea un nou espai dedicat a les empreses que ofereixen serveis i productes per a casaments i nuvis

M. Pallás

Whatsapp
Enguany el sector de l´automoció tindrà més metres expositius que mai, fins a 4.000. FOTO: JOAN REVILLAS

Enguany el sector de l´automoció tindrà més metres expositius que mai, fins a 4.000. FOTO: JOAN REVILLAS

Aquest divendres s’inaugurarà la fira ExpoEbre de Tortosa, al pavelló firal, que aquest 2017 assoleix la 73a edició. Enguany es recupera un dia més de fira, sent quatre, ja que en les darreres edicions l’1 de maig havia caigut en dissabte o diumenge.

Aquesta és una edició que creix en superfície expositiva, en nombre d’expositors i en nous sectors empresarials. Si el 2016 van ser 164 els expositors enguany s’assoleixen els 180, en una superfície de 70.000 metres quadrats, convertint-se així en el recinte firal més gran de les Terres de l’Ebre.

En aquest sentit, els metres expositius dedicats a l’automoció seran més que mai, fins a 4.000, ja que durant l’últim any s’ha percebut una certa recuperació del sector.

El president de Fira Tortosa, i regidor de Promoció econòmica, Comerç i Fires, Emili Lehmann, ha explicat que la vessant lúdica del programa és molt important per fer d’ExpoEbre una fira també festiva, a més de comercial (i multisectorial).

Així, pel que fa als actes de programació més lúdica i festiva, cal esmentar una actuació del Mag Xavi Falcó dissabte a les 18 hores, una Diada Castellera diumenge al migdia (amb els Castellers de Tortosa, Xiquets d’Aldover i Minyons de l’Arboç), una desfilada Canina diumenge a les 18 hores o els diferents tallers que es porten a terme durant tot el cap de setmana.

L’acte d’inauguració de la fira serà aquest divendres a les 19.30 hores i estarà presidit pel president de la Cambra de Comerç, Josep M. Chavarría.

Dissabte serà el dia de l’expositor, amb la recepció (a les 13.30 hores) als expositors de la fira. Diumenge és la Diada de la Creu Roja. El dilluns 1 de maig, el matí començarà amb la XVIII Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa i la celebració de la Diada de les Terres de l’Ebre, que aquest any presidirà el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz. A la tarda hi haurà el lliurament del 35è Concurs de Novetats de productes i d’estands d’Expoebre, com es porta venint fent els darrers anys.

Lehmann ha explicat que la gratuïtat va ser una aposta de l’equip de govern l’any 2011 i que se seguirà mantenint durant els propers anys.

Temas

  • EBRE

Lea También