Más de Ebre

La Fira de Mostres d'Amposta incorpora enguany l’espai Ebre Events

Se celebrarà del 6 al 9 de desembre amb un centenar d’expositors de comerç, automoció, esdeveniments, ramaderia o maquinària agrícola

Maria Noche

Whatsapp
Presentació del cartell a l’Ajuntament d’Amposta, ahir.  FOTO: Aj. Amposta

Presentació del cartell a l’Ajuntament d’Amposta, ahir. FOTO: Aj. Amposta

En la seva 58a edició la Fira de Mostres d’Amposta incorporarà l’espai Ebre Events, una zona dedicada a les cerimònies i esdeveniments. A la fira hi participen any rere any un gran volum d’empreses dedicades a aquest sector que ja portaven temps demanant que se les agrupes a totes en un mateix espai, i així s’ha decidit fer enguany.

Un passadís de la fira estarà dedicat exclusivament a aquestes empreses, on s’hi trobaran expositors de vestits de nuvis, perruqueria, joiera, decoració, fotografia...entre d’altres.

La Fira de Mostres, que se celebrarà entre els dies 6 i 9 de desembre, arriba a la seva 58a edició com un esdeveniment consolidat que cada any arriba als 50.000 visitants. 

L’esdeveniment se celebrarà un any mes al pavelló 1 d’octubre i amb entrada gratuïta. Hi haurà a l’interior del recinte més de 100 expositors de sectors econòmics com el comerç, l’automoció, la ramaderia o la maquinària agrícola; més les parades i atraccions a la part exterior.

Segons apuntava la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez, el 60% del recinte interior acull expositors que repeteixen en la fira.

La inauguració serà el dia 6 a càrrec de la nova presidenta de l’AECE, Maria José Fernàndez. «Des de fa quatre anys apostem per algú del territori i que treballi pel territori», recorda l’alcalde del municipi, Adam Tomàs. 

El nou cartell

El cartell de la fira d’enguany ha estat dissenyat per l’alumne d’ESARDI Alejandro Garrigós. La que serà la imatge d’aquesta nova edició està formada per un fons blanc d’on sobresurten una sèrie d’elements identificatius de la mosta, com un cavall o unes tisores de jardineria.

«El cartell ha sorgit de dos conceptes: la naturalesa i la tecnologia. He buscat la manera d’unir-los aplicant la textura platejada sobre tots els elements, i és aquest color el que simbolitza la unió de la Fira», ha explicat Garrigós. 
 

Temas

Comentarios

Lea También