Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

«La Fira de l’Arròs i el Comerç de l'Aldea arriba amb una renovada edició»

L’alcalde del municipi destaca un augment de qualitat i de quantitat en els actes organitzats per als dies 20, 21 i 22 d’abril

Maria Noche

Whatsapp
Dani Andreu, alcalde de l’Aldea. FOTO: Joan Revillas

Dani Andreu, alcalde de l’Aldea. FOTO: Joan Revillas

Els dies 20, 21 i 22 d’abril se celebra a l’Aldea la Fira de l’Arròs i el Comerç, una gran tradició del municipi. Durant aquests dies es preparen activitats molt diverses, a banda de la carpa principal amb expositors de tot tipus de comerços de l’Aldea. Aquest any la fira arriba en un moment en que s’està desplegant el nou Pla de Dinamització del Comerç i la Campanya Aldea Horta del Delta. L’alcalde del municipi, Dani Andreu i Falcó, parla d’una renovació important de la fira. 

Com es prepara aquesta 14a edició de la Fira de l’Aldea?
Aquest any es prepara amb més il·lusió que mai, ja que hem fet una gran renovació. Tenim una aposta decidida perquè sigui un aparador ideal del comerç del municipi, i per això hem augmentat la densitat i la qualitat dels actes. A banda, en aquesta edició es podria dir que es posen a provar diferents projectes locals, com és el Pla de Dinamització del Comerç de l’Aldea o la Campanya Aldea Horta del Delta, que estem segurs que tindran una resposta molt favorable. 

Quines són les novetats en aquesta renovada edició?
Podríem dir que aquest augment de qualitat que ve donat per novetats com, per exemple, una sèrie de conferències que aniran a càrrec de personatges representants del nostre entorn, com és el cas de la xarrada del Parc Natural del Delta, amb Xavier Abril; d’emprenedoria, amb Cinta Pasqual de l’Associació de Dones Empresàries de les Terres de l’Ebre; el catedràtic de la URV, Juan Antonio Duro; o el promotor del Pla de Dinamització del Comerç Local, Jordi Zaragoza, representant de l’empresa Prymeralia. Hi ha moltes novetats més com la primera trobada de cotxes antics, una exhibició de zumba, etc.; novetats que es combinen amb els actes que ens acompanyen any rere any a la fira. 

El dia 21, dissabte, és el cor de la fira, el dia més potent. Què hi destaca?
Doncs en primer lloc, s’ha de dir que un motiu important per densificar tant la fira aquest any és el fet que dissabte coincideix amb el dia 21 d’abril, que és el dia que se celebra la segregació de l’Aldea del municipi de Tortosa. Per tant, aquest any es converteix en una data encara més simbòlica i de celebració, dins la fira. El dia començarà amb una sortida BTT, en record de Moisès i Sandra, la parella veïna de Campredó que, malauradament, ens va deixar fa uns mesos. També podríem destacar del dia l’exhibició de Frisons de la Creu, de fama internacional, i, el tradicional i destacat concert ofert per l’Associació Musical Verge dels Prats, entre molts altres actes.

Fent referència a un altre dels projectes d’unió del municipi, què pot explicar de l’enderrocament de l’antic pont de la via? 
Aquesta acció ve donada a través del projecte d’urbanitzar l’Avinguda Catalunya. Evidentment és un projecte a llarg termini, per fer-ho en diferents períodes, i el primer que farem aquest any és enderrocar l’antic pont de la via. Es tracta d’una petició popular, ja que la població ha deixat clar que per a ells suposa un símbol de divisió, i evidentment es vol trencar amb aquesta idea i potenciar la unió.

Temas

Comentarios

Lea También