Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Generalitat construirà una rotonda i millorarà un revolt de la C-43 a Gandesa

Es considera la primera fase de les obres de la variant, amb un pressupost de 2,7 milions d'euros

Diari de Tarragona

Whatsapp
Tram uirbà de la carretera C-43 a Gandesa. Foto: Joan Revillas

Tram uirbà de la carretera C-43 a Gandesa. Foto: Joan Revillas

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha comunicat a l’Ajuntament de Gandesa que executarà durant l’any vinent obres de millora d’un tram de la carretera C-43 prèvia a la construcció de la futura variant. 

L’actuació, concretament, abastarà un tram, de 900 metres de la carretera i suposarà actuar sobre un revolt, el del Coll de la Font, així com la construcció d’una rotonda que ha d’afavorir la comoditat en la conducció i facilitar la canalització del trànsit. 

La inversió prevista per a tot plegat és de 2,7 milions d’euros i, segons ha traslladat  el conseller Josep Rull a l’alcalde de Gandesa, Carles Luz, en una reunió mantinguda aquest dimarts a  Barcelona, la redacció del projecte s’enllestirà enguany per poder iniciar les obres l’any vinent. 

Segons la Generalitat, l’obra suposarà «una primera fase» de la futura variant que ha de permetre els vehicles que circulen per la C-43 evitar el nucli urbà gandesà.
Aquesta circumval·lació, que ha de permetre connectar aquesta carretera amb la N-420, suposarà una inversió total d’uns 11 milions d’euros. El projecte constructiu de la seva segona fase quedarà redactat al llarg també del pròxim 2018.

Les variants de la C-43 i l’N-420 són dues obres molt esperades a Gandesa, per tal de poder desviar l’important trànsit rodat que hi passa diàriament per fora del nucli urbà. 

Temas

Comentarios

Lea También