La Guàrdia Civil intercepta a l'Aldea un cotxe carregat d'haixix que es va donar a la fuga

El conductor va abandonar el vehicle i va fugir a peu

19 mayo 2017 15:27 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Guàrdia Civil va interceptar un vehicle que s'havia donat a la fuga quan s'aproximava a l'àrea de servei Baix Ebre, al terme municipal de l'Aldea, i que portava en el seu interior més de 200 quilos d'haixix, segons han informat els agents en un comunicat.

Els fets van passar el diumenge passat a la tarda, quan els guàrdies civils de la Patrulla Fiscal de l'Ametlla de Mar, que es trobaven a l'àrea de servei realitzant un dispositiu fiscal, van procedir a controlar un turisme que va resultar sospitós per les maniobres que realitzava després d'adonar-se de la presència dels agents. En aquell moment va accelerar i es va donar a la fuga.

Davant d'això, es va establir un operatiu policial per intentar interceptar el vehicle fugat que seguia circulant per l'AP-7 direcció Tarragona. En arribar a l'altura de la localitat de Cambrils, el conductor va abandonar el vehicle i es va donar a la fuga a peu. Quan les patrulles van arribar al cotxe, els agents van localitzar set fardells d'haixix, amb un pes de 32 quilograms cadascun d'ells, 37 bosses de marihuana d'un quilogram i una bossa que contenia 500 grams de pol·len d'haixix.

Amb aquesta intervenció, la Guàrdia Civil manté oberta una investigació per esclarir els fets. Els agents han comprovat que el cotxe havia estat llogat a França i circulava amb plaques falses espanyoles que també havien estat sostretes.

Comentarios
Multimedia Diari