La I Jornada de Lorca a Catalunya se celebrarà a Amposta

Serà aquest diumenge, 2 de desembre, durant tot el dia, a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó 
 

29 noviembre 2018 15:14 | Actualizado a 29 noviembre 2018 15:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La I Jornada Lorca a Catalunya se celebrarà aquest diumenge, 2 de desembre, a Amposta. Organitzada per l’associació cultural Lorquianas, la jornada està dedicada a l’empoderament de la dona a través del treball amb la figura i l’obra del poeta Federico García Lorca.

Es comptarà amb la participació d’estudiosos com el periodista i escriptor Víctor Fernández, actualment un dels responsables de la nova cerca a Alfacar de les restes del poeta. 

També hi haurà un vermut poètic, un taller de cant a través del repertori de les cançons populars de Lorca i un recital-concert interpretat per les integrants de Lorquianas.

Les activitats començaran a les 10.15 hores amb la sessió a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó, on exposaran les seues ponències l’investigador Víctor Fernández i l’estudiosa i fundadora de Lorquianas Fuensanta López. 

Al migdia, al cafè Llar, hi haurà un vermut poètic i un dinar popular. Ja a la tarda, de 16 a 19 hores, i tornant a la biblioteca, Arturo Gaya impartirà un taller de veu a través del repertori de les cançons populars recuperades per Federico García Lorca. 

Finalment, a les 20 h, al Casal, tindrà lloc la cloenda artística amb un recital de les integrants de Lorquianas, que oferiran fragments de les seues creacions sobre l’obra del poeta

Associació Lorquianas
L’associació Lorquianas, fundada per l’actriu murciana i establerta a Amposta Fuensanta López, va ser creada l’any 2017 i des d’aleshores porta a terme una intensa activitat cultural al territori. 

Aquesta Jornada Lorca és una crida a totes les persones de Catalunya amb interès per la figura i l’obra del poeta.

Comentarios
Multimedia Diari