La ‘Marató de la Democràcia’ omple la plaça de l’Ajuntament de Tortosa

Uns 400 partidaris del referèndum per la independència de Catalunya han omplert aquest migdia la plaça de l’Ajuntament de Tortosa en un nou acte a favor de la convocatòria de la Generalitat.

24 septiembre 2017 14:46 | Actualizado a 25 septiembre 2017 09:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Uns 400 partidaris del referèndum per la independència de Catalunya han omplert aquest migdia la plaça de l’Ajuntament de Tortosa en un nou acte a favor de la convocatòria de la Generalitat. La mobilització s’inscriu en la crida de les entitats independentistes d’omplir aquest diumenge les places dels pobles i ciutats de Catalunya en l’anomenada Marató de la Democràcia.

Portaveus de les entitats i regidors del consistori tortosí han llegit el manifest presentat aquesta setmana pel recent creat Comitè pel Referèndum i les Llibertats a les Terres de l’Ebre. El document crida a votar massivament el pròxim diumenge, alerta que la situació actual és “excepcional” i que les Terres de l’Ebre “respondrem de manera extraordinària, amb tranquil·litat, fermesa i pacíficament, com sempre ho hem fet”.

La concentració s’ha desenvolupat de manera festiva, sense incidències, amb música de fons de cançons reivindicatives, el llançament de consignes a favor del referèndum i de la independència i l’oferiment de vermut. Per acabar, les entitats i partits convocants han repartit cartells i pancartes entre els presents per enganxar-los arreu de la ciutat.

Davant l’enganxada generalitzada de propaganda, el grup municipal del PP a Tortosa ha recordat l’existència de l’ordenança municipal de bon ús de la via pública que limita els punts on es poden col·locar i que estableix sancions si s’incompleix la normativa.

Comentarios
Multimedia Diari