La Mobile Week torna a la Ribera d’Ebre amb una vintena d’activitats

La comarca s’omplirà de tallers i conferències sobre les noves tecnologies, des d’avui fins al 21 de febrer

19 febrero 2020 10:40 | Actualizado a 19 febrero 2020 10:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tret de sortida a la Mobile Week Ribera d’Ebre, un esdeveniment que durant tres dies aproparà a la comarca ebrenca els conceptes més innovadors sobre internet i noves tecnologies. El comerç electrònic en l’entorn rural, les TIC aplicades a la salut o el bon ús d’Internet en l’entorn familiar seran algunes de les temàtiques de la vintena d’activitats que es podran gaudir des d’avui fins al 21 de febrer.

L’edició d’enguany porta per lema «Tecnologia per a la ciutadania» i presenta una programació de debats i activitats obertes i gratuïtes que conviden al ciutadà a entendre millor l’ús de la tecnologia mitjançant la reflexió i la participació activa. Demà dijous hi ha programada una de les conferències destacades de la Mobile Week, una xarrada sobre les accions relacionades entre la Salut i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que tindrà lloc a les 16 hores la Sala d’Actes de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

D’altra banda, divendres serà el torn de la Viquimarató Ribera d’Ebre a la biblioteca de Flix, on en poc més d’una hora i gràcies a tots els assistents a l’acte, es nodrirà totes les entrades de la Wikipedia de les diferents poblacions de la Ribera d’Ebre amb articles de la revista Miscel·lània del CERE publicada al portal digital Raco.cat.

Activitats a tota la comarca

La seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre serà un dels centres neuràlgics d’una nova edició de la Mobile Week Catalunya a la Ribera d’Ebre, tot i que s’han programat activitats a Flix i en la major part de biblioteques públiques de les poblacions de la comarca.

La Mobile Week Ribera d’Ebre es tracta d’una iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), un acte que va néixer fa quatre anys a la capital catalana amb l’objectiu de posar a l’abast dels ciutadans i ciutadanes un espai de participació i reflexió sobre la tecnologia, també en poblacions mitjanes i petites del país.

En aquesta edició, la Ribera d’Ebre és l’única comarca de les Terres de l’Ebre escollida pel seu lideratge en la innovació digital en l’administració electrònica i el coworking rural. A banda però, també hi participen sis municipis de la demarcació de Barcelona; dos de la Catalunya Central; tres de les comarques gironines; un del Camp de Tarragona, un de Ponent i les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, que s’hi han presentat de forma conjunta.

Comentarios
Multimedia Diari