La Nit Màgica de l'Ampolla es reinventa amb quatre nits d'espectacles itinerants

El nou format s'dequa a les circumstàncies del moment per evitar aglomeracions

06 julio 2020 15:00 | Actualizado a 06 julio 2020 15:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla ha reinventat la Nit Màgica tradicional per la Nit Màgica en desconfinament. Altres anys, era un esdeveniment molt destacat que omplia el Passeig Marítim d’espectacles, música, foc, teatre, aigua... i que acollia nombrosos visitants d’arreu del territori.

La nova proposta, estructurada en tres fases i una darrera que s’anomena la nova normalitat, reparteix els espectacles en quatre dies diferents durant els mesos de juliol i agost i bona part d’aquests es realitzaran de manera itinerant pels carrers de l’Ampolla per garantir les distàncies de seguretat per la Covid-19. Així, amb el nou format, es pretén no perdre l’essència d’aquesta cita que marca l’estiu a l’Ampolla, però adequant-la a les circumstàncies del moment per evitar aglomeracions. D’aquesta forma, els veïns, les veïnes i els turistes poden gaudir de diversos tipus d’actuacions que van des d’ombres xineses fins a fantasmes sobre rodes.

La fase 1 va arrencar el passat dissabte al vespre, amb un espectacle itinerant de música i animació del grup Animal Sobre Rodes, que va fer moure’s i ballar a tothom per allí on va passar. Fins i tot alguns van seguir la marxa des del balcó.

Comentarios
Multimedia Diari