La Passió d'Ulldecona ofereix packs turístics arreu del territori

La Passió estrena web on es poden adquirir les entrades per a l'espectacle i també alguns pakcs turístics amb visites al Delta de l'Ebre, entre altres

19 mayo 2017 16:37 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els actors de la Passió d’Ulldecona ja estan assajant per a presentar una nova temporada de la representació de la vida i obra de Jesús, que porta fent-se al municipi des de fa 62 anys.

Les representacions seran en català el 19 i el 26 de març, i en castellà el 2, 9, 23 i 30 d’abril. Enguany, també s’oferirà una preestrena a Ascó el 12 de març. A més, el 4 de març La Passió d’Ulldecona participarà en una representació amb totes les passions de Catalunya a Cervera.

«La Passió és un referent al territori», ha valorat durant la presentació de la nova temporada de la Passió d’Ulldeconael president del Patronat de la Passió, Jordi Carapuig. «La nostra assignatura pendent és ampliar les representacions del català i que el públic siga tan nombrós com ho és en castellà».

El nou cartell d’enguany ha estat novament obra de l’artista d’Ulldecona, Javier Bernal.

«És una composició que recorda els cartells de cinema. L’espectador adquireix la posició de màrtir, hi està sotmès. Els protagonistes són en aquest cas els dolents de la pel·lícula», ha explicat l’artista Javier Bernal.

Aposta digital

La Passió d’Ulldecona d’aquest 2017 aposta més que mai per la digitalització de l’espectacle. El Patronat de la Passió acaba de posar en marxa la nova web lapassioulldecona.com a través de la qual es poden comprar entrades per a les diferentsrepresentacions programades.

A més a més, a la web també es poden reservar alguns packs turístics que s’han preparat especialment per a l’ocasió, amb activitats i nits d’hotel, a més de la representació de la Passió, arreu del territori. Per exemple, hi ha packs al Delta de l’Ebre, a Peníscola o a la Font de la Salut de Traiguera.

Enguany també hi ha la possibilitat d’adquirir tribunes vip per tal de veure l’espectacle al Teatre Orfeó amb totes les comoditats .

L’obra està dirigida per Josi Ganzenmüller i té un centenar de personatges i una posada en escena que «fa quedar maravillat tant al que és creient com al que no».

 

Comentarios
Multimedia Diari