Más de Ebre

La Plataforma Trens Dignes reclama que amb totes les empreses de bus es puga usar la T10-120 a l'Ebre

Reivindiquen com a solució la implantació de l'Autoritat Territorial de Mobilitat de les Terres de l'Ebre

M. Pallás

Whatsapp
Imatge d'un bus de la Hife, empresa que sí disposa de la targeta. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge d'un bus de la Hife, empresa que sí disposa de la targeta. FOTO: JOAN REVILLAS

La Plataforma Trens Dignes Terres de l’Ebre-Priorat reclama que tots els usuaris del territori tinguen accés a la targeta T10/120 (10 viatges al preu d’1 euro viatjant per les Terres de l’Ebre amb una caducitat de 120 dies), de forma que demana que totes les empreses d’autobús que operen al territori (cinc en total) puguen oferir la targeta. Avui funcionen amb la T10/120, Hife, Plana i Carrera.

La plataforma també recorda que a l’estació de tren de Móva la Nova només hi accedeix l’autocar conegut com la “Rubia” i que ens molts dels enllaços amb l’estació de bus a Móra d’Ebre no es correspon amb cap sortida de bus.

Aixi mateix, Trens Dignes demana que l’Administració facilite als usuaris els horaris dels busos llançadora que van des de Tortosa i Amposta a l’Estació de l’Aldea per tall d’agafar l’Euromed cap a Tarragona i Barcelona. A més, la nomenclatura no és clara. La plataforma adverteix que on l’Administració diu “Arrabal de Sant Ramon” hauria de dir “Estació de FF.CC. l’Aldea, Amposta, Tortosa”. “Si per exemple algú de Barcelona ve al Delta no trobarà mai aquesta estació, amb aquest nom”, expliquen.

La plataforma ha creat uns horaris amb els busos llançadora que van des de Tortosa i Amposta a l’Estació de l’Aldea per agafar l’Euromed cap a Tarragona i Barcelona, i els han penjat a les xarxes socials i al seu blog.

Per altra banda, des de la plataforma tornen a reivindicar com a solució la implantació de l’Autoritat Territorial de Mobilitat de les Terres de l’Ebre, per tal de coordinar tot el sistema de mobilitat i solucionar el que resulta “un desgabell”.

Temas

  • EBRE

Lea También