Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Alcanar

La Policia Local de la Ràpita augmenta el patrullatge durant la primera setmana de Fase 2

Els agents han prioritzat donar informació a la ciutadania però també han posat 9 sancions per incompliment de les mesures

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Policia Local La Ràpita

FOTO: Policia Local La Ràpita

La Policia Local de la Ràpita s'ha fet més visible aquest cap de setmana en les zones més turístiques de la població. El cos policial ha intensif

Els agents han posat especial atenció a la zona del Passeig Marítim, on s'han fet controls a les persones i als establiments, tot informant de les franges horàries i les mesures vigents per l'Estat d'Alarma.

Entre el 25 de maig i aquest 1 de juny a les 6 de la matinada, s'han controlat 122 vehicles i s'ha informat 357 persones, d'acord amb les dades que publica la Policia Local cada dilluns. Pel que fa als controls estàtics, aquesta setmana se n'han fet 10.

D’altra banda, la Policia Local ha posat 9 denúncies per incompliment de les mesures de l’Estat d’Alarma. D’aquestes, 8 han estat a persones que s’havien desplaçat a la segona residència des de fora de la regió sanitària (2 de les quals s’han localitzat gràcies a la col·laboració ciutadana) i una altra s’ha posat a la persona propietària d’un establiment d’hostaleria on tampoc es complien les normes. En algun cas també ha estat necessari reposar els precintes dels parcs infantils.

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha lamentat aquests casos puntuals: "no és la millor manera per afrontar el que queda de Fase 2 i el que queda d'Estat d'Alarma".

En l'entrevista setmanal a Ràdio Ràpita, Caparrós ha reclamat un cop "una actitud responsable" a tota la ciutadania. "La policia fa la seva feina, però no controlarem el virus només amb l'acció policial. L'única manera és que tothom actuéssim de manera responsable i no ens saltem les mesures" , ha dit l'alcalde de la Ràpita.

Temas

Comentarios

Lea También