La Policia de la Ràpita controla 20.000 vehícles en una setmana

El cos desmenteix els rumors que han corregut per les xarxes socials assegurant que s'ha produït una entrada elevada de persones que es dirigeixen a les seves segones residències.

09 abril 2020 16:58 | Actualizado a 09 abril 2020 17:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de la Ràpita informa que aquest dijous ha iniciat un nou dispositiu especial amb motiu de l'inici de les vacances de Setmana Santa i confirmen que no s'ha interposat cap denúncia per incompliment de les mesures de confinament. Així, la Policia Local desmenteix els rumors que han corregut per les xarxes socials assegurant que s'ha produït una entrada elevada de persones que es dirigeixen a les seves segones residències.

Durant tot el matí i aquesta tarda, la Policia Local de la Ràpita ha dut a terme un intens dispositiu de vigilància a les àrees comercials i a l'única entrada al municipi que hi ha oberta, la del sector nord pel carrer Sant Josep. El cap de la Policia Local, Carlos Lana, ha assegurat que en tots els controls que s'han fet, les persones identificades tenen la seva residència habitual al municipi.

Lana ha apuntat que les imatges de llargues cues al carrer Sant Josep, on hi ha el control policial, es deuen al fet que de sis entrades al municipi s'ha passat a només una i que, a conseqüència d'això, en moments puntuals s'acumulen grans quantitats de vehicles. Lana també ha fet una crida a la ciutadania a "no difondre informacions no contrastades perquè només contribueix a elevar el nerviosisme i la por entre els veïns i veïnes".

Sí que s'han detectat que tres habitatges han estat ocupats per residents que venien de fora del municipi gràcies a la col·laboració ciutadana. En aquest cas, havien deixat els seus vehicles al terme d'Alcanar i s'havien desplaçat a peu per tal d'evitar el control policial. La Policia els ha denunciat i els ha convidat a retornar als seus domicilis habituals en 24 hores, en compliment de les mesures de confinament.

A partir d'aquest divendres, la vigilància policial a la Ràpita es reforçarà amb un dron. Des del passat divendres 3 d'abril, la Policia Local ha posat 53 denúncies i ha controlat prop de 20.000 vehicles. La major part d'aquestes denúncies, segons afirmen, es corresponen a infraccions de les restriccions de mobilitat per part de veïns i veïnes del municipi que deambulaven sense causa justificada.

Comentarios
Multimedia Diari