La Ràpita, destí turístic 365 dies l'any

L’oferta per gaudir de la badia dels Alfacs i el Delta és variada, amb activitats nàutiques i de vela, o les rutes per les muscleres

29 noviembre 2021 19:40 | Actualizado a 30 noviembre 2021 06:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Ràpita recupera Temporada Alta, la campanya per situar el municipi com un destí turístic els 365 dies de l’any. La Regidoria de Turisme i el teixit empresarial local, agrupat a l’Estació Nàutica la Ràpita-Delta de l’Ebre, impulsen aquesta iniciativa, amb l’objectiu d’incentivar el turisme i potenciar l’oferta d’activitats entre els mesos d’octubre i juny, període en què al municipi «es poden gaudir amb més tranquil·litat, de forma personalitzada i amb un toc d’exclusivitat».

«La bonança climàtica, així com l’excepcionalitat de la badia dels Alfacs, un petit mar d’aigües tranquil·les, afavoreix les activitats nàutiques i a l’aire lliure al llarg de tot l’any». Ho remarca l’alcalde, Josep Caparrós, qui destaca que «sigui el moment de l’any que sigui, hi ha activitats, esdeveniments, ofertes especials… per gaudir del nostre Delta, la nostra badia i la nostra gastronomia». En aquest sentit, Caparrós posa en valor l’actitud proactiva dels empresaris de l’Estació Nàutica per aconseguir «desestacionalitzar el turisme i mantenir el lideratge turístic al territori».

D’altra banda, el president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, posa en relleu que «la badia dels Alfacs és un espai nàutic únic i excel·lent, on gràcies a la seva protecció natural, trobem una mar calmada i amb poca profunditat on és possible navegar tot l’any». Barberà apunta que «hem de ser capaços d’aprofitar tot l’any a nivell turístic, i per això volem potenciar la temporada més exclusiva i el sol d’hivern, amb la campanya Temporada Alta».

La campanya contempla activitats nàutiques com el lloguer de Sea Bike, vela lleugera o de windsurf, classes de vela lleugera especial per a parelles i de windsurf, i rutes guiades a vela. Els visitants també poden gaudir de les rutes per les muscleres en barca gran amb degustació de musclos i ostres, rutes per les muscleres en taxi marítim, rutes en veler i excursions fluvials, entre moltes altres propostes. A més, també es poden fer al municipi rutes culturals guiades i hi ha una àmplia oferta gastronòmica i d’activitats amb relació a la natura i a l’ecoturisme.

Una cita que cal subratllar al calendari de la campanya Temporada Alta ‘El Delta al millor moment’ és la cursa Sant Silvestre Marítima, el 19 de desembre de 10 a 13 h. La tradicional cita està adaptada a les possibilitats de la badia dels Alfacs, i tindrà també finalitat benèfica, amb donatius solidaris per a La Marató de TV3. Per assistir, es requereix inscripció prèvia a la web de l’Estació Nàutica, enlarapita.com, o al telèfon 977 10 10 10.

Comentarios
Multimedia Diari