La Reial Arxiconfraria de la Cinta de Tortosa protagonitza un cupó de l'ONCE

Ja es troba a la venda. El sorteig serà el dia 4 de setembre

23 agosto 2017 16:39 | Actualizado a 23 agosto 2017 16:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En motiu del 400 aniversari de la Reial Arxiconfraria de la Cinta, cinc milions i mig de cupons de l’ONCE portaran la imatge de la Mare de Déu, el logo de l’Any Jubilar 2017 i la llegenda ‘Año Jubilar 2017 Ntra. Sra. de la CINTA, Tortosa’.

El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros. El cupó el posaran a la venda 20.000 venedors. El premi se sortejarà el proper 4 de setembre, per la Cinta.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha agraït la implicació de l’ONCE en aquesta efemèride tan especial, com ja ho va fer també per a la Festa del Renaixement de Tortosa.  «La tasca d’integració social i laboral de l’ONCE és importantíssima. A Tortosa donen faena a un centenar de persones, que estan completament integrades a la ciutat», ha expressat.

També el primer Majordom de la Reial Arxiconfraria de la Cinta, Francesc Viñes, ha agraït aquest gest per part de l’entitat.  «Una de les funcions de l’Arxiconfraria de la Cinta és difondre el culte a la Mare de Déu. I d’aquesta forma arribarem a tot l’Estat Espanyol», ha declarat.

Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, que ha signat al Llibre d’Honor de la Reial Arxiconfraria, ha expressat per la seua banda que «el culte de la Cinta a Tortosa és singularíssim» i que «és un goig per a nosaltres haver contribuït amb l’Arxiconfraria de la Cinta,  i hi ha molta gent que li agradaria sortir en aquest cupó». 

El cupó ja és a la venda, amb tots els números.

L’acte de presentació del cupó, a la Porta de l’Any Jubilar al Claustre de la Catedral de Tortosa, ha comptat amb la presència de Ferran Bel, alcalde de Tortosa; Francesc Viñes, Primer Majordom de la Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. De la Cinta; Mn. Josep M. Membrado, Prior de la Reial Arxiconfraria de Ntra. Sra. De la Cinta; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, i Sara Gimeno, directora de la direcció de l’ONCE a Tarragona. 

Comentarios
Multimedia Diari