La Residència l’Onada de Tortosa rep 30 places públiques

El centre celebra el seu tercer aniversari amb una festa per als residents i les famílies i la notícia d’una millora molt esperada

30 noviembre 2017 11:49 | Actualizado a 01 diciembre 2017 14:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Residència l’Onada de Tortosa ha celebrat el tercer aniversari de la seua posada en marxa. A l’esdeveniment hi van assistir totes les persones usuàries de la residència assistida, del servei de centre de dia i les seves famílies. 

En el decurs de l’aniversari es va anunciar l’adjudicació de 30 places públiques a la residència tortosina. Es tracta d’un fet esperat pel centre, que va obrir les seues portes el 22 d’octubre de 2014, i feia temps que s’esperava l’assignació de places públiques.

No obstant això, gràcies a la gestió de totes les parts implicades, la directora general de L’Onada Serveis, i l’Ajuntament de Tortosa, es va promoure que la residència comptés amb 20 places públiques, cosa que va permetre  l’inici de l’activitat de la residència. Aquestes places procedien, en el seu moment, d’altres centres de l’Onada Serveis del territori que les van cedir a la residència de Tortosa. Després de 3 anys, gràcies a la signatura de l’exconsellera, Dolors Bassa, el centre ha pogut anunciar l’assignació de 30 places públiques. 

La festa d’aniversari es va celebrar el passat dissabte i va estar ambientada sota la temàtica de Grease. Tot l’equip humà es va implicar en la preparació d’actuacions musicals i teatrals.

La celebració comptà amb la presència de la directora general de L’Onada Serveis, Cinta Pascual; l’alcalde Ferran Bel i la directora territorial del Departament de Treball i Afers Socials, Rosanna Fatsini.

Comentarios
Multimedia Diari