La Ribera d'Ebre promou la floració dels fruiters com un atractiu turístic

L'àrea de Turisme de l\'ens comarcal difon l'època de floració de les diverses varietats i els millors punts on poder-ho contemplar

19 mayo 2017 23:17 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a través de la seva àrea de Turisme, ha realitzat enguany per primer cop una campanya divulgativa per promoure la floració dels arbres fruiters com un atractiu turístic propi de la comarca.

Sota el títol ‘Temps de floració. Un moment espectacular’, la campanya informa el turista que pot viatjar a la Ribera d’Ebre per contemplar la floració dels presseguers entre el 9 i el 22 de març i la dels cirerers entre el 23 de març i el 5 d’abril.

Aquest espectacle natural és visible resseguint les principals carreteres de la comarca, per exemple la C-12 que creua la Ribera de nord a sud, la T-324 que uneix Móra d’Ebre amb Benissanet amb Miravet o la C-44 que s’enfila cap a la serra de Tivissa.

El punt més recomanat, indica l’àrea de Turisme, és el mirador situat al jaciment ibèric del Castellet de Banyoles, al terme de Tivissa, on s’observa una panoràmica excel·lent de la Cubeta de Móra, àrea de màxima concentració de la fruita dolça.

L’Ajuntament de Benissanet, al seu torn, aprofita el moment de la floració i afegeix a la seva visita al refugi antiaeri de la Font Gran una ruta per camps d’arbres fruiters explicant les diverses varietats de préssecs al municipi. A les comarques de Ponent diversos municipis també promouen el temps de floració.

Comentarios
Multimedia Diari