Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Ràpita: ‘Gira Mujeres’ pretén donar poder laboral a les dones

La tercera edició d’aquest projecte, impulsat per Coca-Cola, arriba a les Terres de l’Ebre amb l’acompanyament de Dona Activa i ADEDE

Maria Noche

Whatsapp
Presentació de la Gira Mujeres, ahir a la Ràpita. FOTO: Joan Revillas

Presentació de la Gira Mujeres, ahir a la Ràpita. FOTO: Joan Revillas

La tercera edició de la Gira Mujeres, un projecte de Coca-Cola, arriba a les Terres de l’Ebre amb l’acompanyament de Dona Activa i l’Associació de Dones Empresàries i Directives Emprenedores de l’Ebre. Es tracta d’un programa que, a través de la formació i l’ajuda en l’emprenedoria, busca donar poder a les dones en el sector laboral, amb el principal objectiu d’aconseguir la igualtat.

El projecte es va presentar a la Ràpita ahir, dilluns, en el marc del dia Internacional de la Dona Emprenedora. Gira Mujeres va dirigit a dones que volen buscar feina o que volen desenvolupar o potenciar una idea de negoci, vinculat sempre amb el sector de l’alimentació i begudes. 

El programa consta de diferents fases que inclouen sessions formatives presencials, que s’estendran al llarg del territori ebrenc, on es tractaran les capacitats pròpies de les participants i també la idea de negoci. A banda hi haurà una formació online amb el mètode Canvas, que ajudarà les participants a desenvolupar ja la seva pròpia idea de negoci.

Un cop la idea ja estigui presentada, 10 projectes, d’entre tots els presentats en l’àmbit estatal, seran premiats amb 6 mesos de mentoria per poder desenvolupar-los. Els tres millors d’entre aquests 10 rebran una ajuda de 3.000 euros. En total, més de 9.200 dones de tot Espanya han participat en aquest programa. L’edició passada, entre 80 i 90 eren de l’Ebre.

Associacions per a les dones

La presidenta d’ADEDE, Cinta Pasqual, parlava ahir d’aquesta iniciativa com un projecte que va més enllà de la formació i que dona poder a les dones del territori i genera unió entre elles. Un projecte que no s’acaba en finalitzar les fases, sinó que segueix després treballant amb les eines obtingudes, mantenint el contacte i donant-se suport entre totes. 

Des d’ADEDE asseguren que treballaran per ajudar a tirar endavant els projectes presentats, encara que no hagin guanyat.

Temas

  • La Ràpita
  • Sant Carles de la Ràpita
  • Coca-cola
  • mujer

Comentarios

Lea También