La Ràpita demana que s’il·lumini la nova rotonda de la carretera N-340

Des que van acabar les obres s’han registrat sis accidents, dos d’ells amb ferits

08 enero 2020 19:40 | Actualizado a 17 febrero 2020 11:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Sant Carles de Ràpita, Josep Caparrós, ha demanat de forma oficial al servei de carreteres del Ministeri de Foment i a la subdelegació del govern espanyol a Tarragona que es posi en funcionament la il·luminació de la nova rotonda d’accés al municipi des de la carretera nacional N-340, davant la reiteració d’accidents que hi han tingut lloc en aquest punt durant les últimes setmanes.

En aquesta comunicació oficial, l’alcalde rapitenc demana finalitzar del tot les obres d’aquest nou accés, ja que tot i que actualment s’ha acabat la construcció del traçat viari i s’han instal·lat fanals, falta connectar-los a la xarxa elèctrica.

Des que es van finalitzar les obres de construcció d’aquest nou accés des de la carretera nacional al municipi per l’avinguda Catalunya, s’han produït un total de sis accidents (dos d’ells amb ferits), l’últim el passat dijous 2 de gener.

Segons han detallat la Policia Local del municipi, tots els sinistres es produeixen per sortida de la via travessant la nova rotonda, la majoria d’ells de nord a sud.

«Demanem que finalitzen de forma definitiva l’obra i especialment que es pose en marxa l’enllumenat», afirma l’alcalde rapitenc, per a qui la falta de llum a la nit i per tant d’una bona visibilitat, està al darrera de l’augment de la sinistralitat viària en aquest punt.

La Subdelegació del Govern a Tarragona ja ha rebut aquesta demanda i ha notificat a l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita que està buscant una solució urgent que permeti posar en marxa el més aviat possible la il·luminació prevista en aquesta nova rotonda d’accés al municipi.

L’obra forma part del conjunt de rotondes planificades pel Ministeri de Foment a la carretera N-340 a les Terres de l’Ebre, des de l’Hospitalet de l’Infant i l’Ametlla de Mar fins a les Cases d’Alcanar, per tal de reduir la velocitat, millorar els encreuaments i accessos als nuclis urbans i baixar així l’alta sinistralitat que havia tingut aquesta via.

Amb tot, la carretera N-340 a les Terres de l’Ebre ja fa mesos que té una menor densitat de trànsit i ha vist reduïts els accidents, primer pel desviament dels vehicles pesants per l’autopista AP-7 i ara per la gratuïtat d’aquesta mateixa via, vigent des del passat 1 de gener.

Comentarios
Multimedia Diari