La Ràpita dona ajudes per reactivar el comerç

El consistori també ha establert una línia de subvencions directes per als negocis estacionals

02 agosto 2020 09:10 | Actualizado a 02 agosto 2020 13:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de la Ràpita atorgarà subvencions directes als comerços, empreses, pimes i autònoms que es van veure afectats pel confinament i les mesures de seguretat decretades arran de la pandèmia de la Covid-19. Uns ajuts que es concreten en dues línies, una destinada a la reactivació del comerç i l’altra a la dinamització de la campanya d’estiu.

Els ajuts a la reactivació del comerç estan enfocats a cobrir les despeses de subministrament i serveis a les quals les empreses van haver de fer front durant els mesos de confinament, així com a la compra dels EPI i altres materials de seguretat necessaris per reprendre l’activitat. A banda, també es valorarà que s’hagin dut a terme plans de comunicació i hagin creat pàgines web o plataformes de comerç electrònic. Cada empresa podrà optar a un màxim de 500 euros.

Pel que fa al programa de reactivació de la temporada d’estiu, està destinat a empreses lligades directament a l’estacionalitat turística, com ara les guinguetes de platja, les quals també han patit pèrdues durant el mes de juny.

Aquesta línia d’ajuts forma part del programa «Impulsem la Ràpita» de l’Ajuntament de la Ràpita, que ja ha dut a terme accions de promoció i formació i que és possible gràcies a la modificació de 100.000 euros del pressupost que es va aprovar el passat mes d’abril. 

Les sol·licituds es podran presentar en línia a través de la web de l’ajuntament i el termini s’allargarà fins al 4 de setembre.

Comentarios
Multimedia Diari