La Ràpita negocia amb Ports de la Generalitat per reactivar el Parc de Garbí

La concessió actualment en vigor conclou d’aquí a 6 anys i l'Ajuntament vol ampliar-la a llarg termini per fer viable obrir-hi nous negocis a primera línia de mar

02 junio 2017 11:15 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de La Ràpita està treballant en els tràmits per sol·licitar a Ports de la Generalitat una nova concessió, a 25 anys, per als locals del Parc de Garbí, situats a primera línia de platja. 

 La concessió actualment en vigor conclou d’aquí a 6 anys, un termini que fa inviable la inversió necessària per obrir negocis en els locals, segons remarquen des del Consistori. Per obtenir la nova concessió dels locals, caldrà que s’aprovi una extinció parcial de l’actual concessió, que afecta al conjunt del Parc de Garbí.

És una de les accions que ha emprés l’Ajuntament per tal de millorar les condicions existents per tirar endavant el projecte de recuperar l’activitat empresarial als locals, des de fa anys en desús. La intenció de govern municipal és donar compliment al resultat de la consulta ciutadana convocada per tal que la ciutadania tingués veu a l’hora de definir els usos que considera més adients en aquest enclavament estratègic de la ciutat. Cal recordar que la majoria dels participants en aquesta consulta van optar per destinar la zona a un ús mixt, que combini activitats diürnes i oci nocturn.

“Un període de sis anys en la concessió fa inviable la inversió necessària per recuperar els locals, de manera que treballem per poder ampliar la concessió a 25 anys i d’aquesta manera fer més interessant les inversions privades als locals del Parc de Garbí”, ha assegurat l’alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós.

L’abandonament progressiu dels locals després dels negocis existents que, fins fa uns anys, havien estat el centre de l’oci nocturn del municipi rapitenc, havia deixat lliure aquest espai a la vora la platja de Garbí, que consta de set locals. L’Ajuntament pretén reactivar una zona que té moltes potencialitats per al seu reaprofitament.

Comentarios
Multimedia Diari