La Ràpita organitza la seua primera Setmana de l’Ocupació Juvenil

S’amplia amb un programa de tallers per millorar l’ocupabilitat dels joves

28 febrero 2020 11:10 | Actualizado a 28 febrero 2020 12:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de la Ràpita organitza per primer cop la Setmana de l’Ocupació Juvenil per donar eines als joves en la seua recerca de treball. Aquesta programació de tallers i xerrades serveix per ampliar la Fira d’Ocupació, organitzada conjuntament amb la Cambra de Comerç de Tortosa i el Campus Terres de l’Ebre de la URV, que aquest 2020 arriba a la segona edició amb l’objectiu de posar en contacte a joves que busquin feina amb empreses del sector serveis i turístic.

«És bo que a la Ràpita apostem de manera decidida per les polítiques actives de generar ocupació, i per això posem les eines a l’abast de la gent jove, per formar-los i facilitar el contacte amb el món empresarial», ha declarat Josep Caparrós. El gerent de la Cambra de Comerç, Francesc Minguell, ha assenyalat que l’expectativa d’aquesta edició de la Fira d’Ocupació de la Ràpita és «superar les xifres de l’any passat, per on van passar 400 joves, i que es puguin realitzar més entrevistes i, per tant, que es tanquin més contractes de treball».

La iniciativa tindrà lloc entre el 6 al 12 de març i es concretarà en dos tallers i en la Fira d’Ocupació. El primer taller, ‘Eines en la recerca de feina’, tindrà lloc el 6 de març al Maset Espai Jove i estarà dirigit a donar les eines per confeccionar un currículum i aprofitar els serveis públics d’ocupació; el segon taller, ‘Recerca 2.0’, dimarts 10 i també al Maset, consistirà a descobrir quines apps hi ha per buscar feina i com aprofitar també les xarxes socials. A la Fira d’Ocupació unes 30 empreses del sector serveis, (turístiques i hoteleres) s’aplegaran al Pavelló Firal el 12 de març. Durant el matí realitzaran píndoles informatives relacionades amb l’emprenedoria i les habilitats socials i s’organitzaran dinàmiques de networking. La participació és gratuïta i està dirigida a joves d’entre 16 i 35 anys, tot i que està oberta a tot el públic.

Comentarios
Multimedia Diari