La Ràpita prepara les Jornades del Pop i l’Arròs

Del 16 de setembre al 12 d’octubre se celebraran a la Ràpita les Jornades Gastronòmiques del Pop i l’Arròs, organitzades per la Regidoria de Turisme amb la participació d’un total de 16 restaurants del municipi. 

05 septiembre 2017 10:46 | Actualizado a 05 septiembre 2017 10:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Del 16 de setembre al 12 d’octubre se celebraran a la Ràpita les Jornades Gastronòmiques del Pop i l’Arròs, organitzades per la Regidoria de Turisme amb la participació d’un total de 16 restaurants del municipi. 

L’objectiu de l’organització és doble, segons destacava la regidora de Turisme, Rosa Anglès. «Per una banda, volem promocionar dos productes de qualitat del territori  que fusionen mar i terra, i, per l’altra, encetem aquestes jornades  quan finalitza la temporada alta per tal d’allargar la campanya turística», manifestava Anglès.  

Els preus dels menús oscil·laran entre els 30 i els 40 euros, depenent de l’establiment, i en ells s’hi podran degustar un gran nombre de receptes. Així, les propostes van des d’un arròs caldós amb llagostins i cloïsses fins a un arròs de polp amb falguera; o d’un caneló de polp i llagostí amb crema de bolets a una hamburguesa de polp i salmó amb salsa tàrtara i pa de brioix amb llavors de rosella.  

La Ràpita ve celebrant jornades gastronòmiques des de fa 26 anys, primer amb una edició anual i posteriorment ampliant el nombre de cites al llarg de l’any en funció del producte que s’hi vol promocionar, com és el cas de les diferents jornades gastronòmiques dedicades al llagostí, o a la galera o a l’escamarlà, que s’organitzen anualment. En el cas del polp i l’arròs, aquestes jornades  són una evolució de les primeres celebrades el mes de setembre d’ara fa 26 anys.

Per complementar l’oferta turisticogastronòmica d’aquestes jornades, l’Estació Nàutica de la Ràpita ha preparat uns paquets turístics que sota el nom d’Escapades del polp i l’arròs combinen allotjament, menjar i activitats de turisme actiu a preus especials que van dels 59 als 92 euros.

Comentarios
Multimedia Diari