La Ràpita promou el Delta com a escenari de rodatges internacionals

El municipi ha organitzat aquesta setmana una visita de localitzadors i productors de diversos països

19 mayo 2017 23:02 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Sant Carles de la Ràpita ha dut a terme aquesta setmana una acció per promoure el municipi, la badia dels Alfacs i en general tot el Delta de l’Ebre com a escenari de rodatges de pel·lícules, anuncis i altres produccions en l’àmbit internacional. L’Oficina de Turisme de la Ràpita amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació va rebre dijous i ahir divendres un grup de productors i localitzadors d’exteriors, així com a representants de la Catalunya Film Comission un servei públic de la Generalitat de Catalunya, que està a disposició del sector audiovisual nacional i internacional amb la voluntat de promoure i facilitar els rodatges a tot Catalunya.

Segons explica al Diari el regidor de turisme de la Ràpita, Lluís Granero, els visitants han conegut de primera mà alguns espais de gran bellesa paisatgística, com la barra del Trabucador, la punta de la Banya, la badia dels Alfacs i, ja fora del terme rapitenc, Poble Nou del Delta (nucli urbà depenent d’Amposta). «El fet que els nostres paisatges puguin aparèixer en produccions internacionals suposa una eina de promoció molt important per al municipi», explica Granero.

Entre els visitants d’aquests dies a la Ràpita hi ha Becky Brake, location manager de la Paramount per a produccions internacionals, responsable de localitzacions de la saga Misión Imposible, Star Trek, Tomorrowland, o Cowboys&Aliens, entre altres.

També ha conegut la Ràpita Mickaël Bec, productor a Purple Papaya Films (França), dedicada tant al cinema com a la televisió; Nick Goundry, editor de The Location Guide, una ubicació de referència entre les productores de publicitat i els localitzadors en l’àmbit internacional; i Lluís Botella i Maria Paris, localitzadors per cinema i televisió (han participat en anuncis de Coca-Cola, AUDI, BMW, Adidas, o la pel·lícula de Woody Allen ‘Vicky Cristina Barcelona’, entre altres). També ha pres part en l’estada Carlota Guerrero, responsable de Catalunya Film Comission, assessorant els professionals.

Comentarios
Multimedia Diari