Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Ebre

La Ràpita tanca els accessos a la població excepte l'entrada per la N-340

Quedarà obert l’accés nord de la nacional on hi haurà un control de la Policia Local les 24 hores per evitar desplaçaments 

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. La Ràpita

FOTO: Aj. La Ràpita

A partir d'aquest divendres 3 d'abril la Ràpita només tindrà obert un accés al nucli urbà: l'accés nord, pel carrer Sant Josep des de l'N-340. La Policia Local tancarà, a les 14 hores, la resta dels accessos per carretera a la població per tal de limitar al màxim la mobilitat i frenar, així, l'expansió del coronavirus al municipi. Aquesta dràstica mesura permetrà també disposar d'un control de la Policia Local les 24 hores a l'entrada que quedarà oberta.

Aquesta mesura arriba a l'inici de la Setmana Santa, unes dates on les autoritats demanen extremar els esforços per mantenir el confinament i evitar desplaçaments a segones residències. En aquest sentit, des del passat divendres 27 de març, a la Ràpita ja s'havien limitat els accessos a la població, deixant-ne només tres oberts. Així i tot, la Policia Local ja ha detectat, durant els últims dies, desplaçaments a segones residències.

En aquesta ocasió, s'ha optat per deixar obert només l'accés pel carrer Sant Josep per motius tècnics de mobilitat. Des dels dos desviaments de l'N-340 que quedaran oberts, els vehicles pesants poden accedir fàcilment als polígons industrials del Salt i del Rajolar. A més, són les entrades que més volum de trànsit registren.

Tanmateix, l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha reconegut que la mesura suposarà molèsties per molts veïns del municipi i de les urbanitzacions d'Alcanar Platja més pròximes a la Ràpita. "Entenem que són mesures complicades i que generen molèsties, demanem disculpes per aquestes molèsties, però hem de tenir en compte que només a partir dels esforços individuals acabarem assolint l'objectiu col·lectiu que és minimitzar els danys d'aquesta crisi al nostre municipi i al nostre país".

Temas

Comentarios

Lea También