La Sénia inverteix un milió d’euros en un nou pavelló polivalent

Adjudicada l’obra del nou equipament municipal que s’ubicarà entre l’actual pavelló poliesportiu i l’institut

20 agosto 2017 17:11 | Actualizado a 20 agosto 2017 17:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de la Sénia ha adjudicat l’obra de construcció del nou pavelló polivalent que s’ubicarà als terrenys entre l’actual pavelló poliesportiu i l’institut.

L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Construccions Jaen Vallés de Gandesa per un import de 993.133 euros. L’alcalde, Joan Moisés, ha destacat que l’empresa guanyadora aporta millores tant al mateix pavelló com a l’adequació de la zona compresa entre els dos pavellons. Així, l’empresa s’ha compromès a urbanitzar l’espai entre el pavelló actual i el nou, a la millora de l’enllumenat públic i a la calefacció amb radiadors a l’interior del pavelló, entre altres.

El termini d’execució de l’obra del nou equipament municipal s’estima en vuit mesos.

Segons l’Ajuntament, l’equipament s’ha dissenyat per donar resposta a la demanda social que hi havia a la Sénia d’un lloc polivalent, on a més d’ampliar les opcions esportives actuals, també s’hi puguin organitzar activitats de tot tipus, ja siguin de l’Ajuntament, d’entitats locals o fins i tot poder-lo usar com a mercat municipal els dies de mal temps.

L’equipament suposarà una inversió de prop d’un milió d’euros, dels quals 300.000 euros es finançaran amb recursos propis i la resta amb un préstec.

L’equipament permetrà realitzar activitats de tot tipus i acollir, fins i tot, el mercat municipal

En aquesta obra s’han presentat un total de quatre empreses i Jaen Vallés ha estat, finalment, la guanyadora, amb una rebaixa d’uns 80.000 euros respecte al pressupost de licitació, que era d’1,07 milions d’euros. 

Els partits de l’oposició han demanat vigilància davant la possible subcontractació de treballs de l’obra i en els possibles sobrecostos que es puguin generar.

Adhesió a un segell 

El plenari també ha aprovat l’adhesió del municipi de la Sénia al procés d’implantació d’un segell de natura i muntanya en família, que promou l’Agència Catalana de Turisme als municipis que conformen el Parc Natural dels Ports.

L’alcalde ha recordat que el Parc Natural del Delta de l’Ebre disposa d’un segell similar, «que funciona prou bé» i que els municipis dels Ports reclamaven una distinció com l’ara promoguda.
En la mateixa sessió,  el consistori va decidir suspendre les liquidacions de plusvàlues fins que estigue vigent la reforma legislativa estatal que es preveu després de les sentències que protegeixen els ciutadans que no han tingut increment en el valor de venda o bé que han estat fruit d’adjudicacions hipotecàries i/o dacions en pagament en habitatges personals habituals. 

Comentarios
Multimedia Diari