‘La Tendresa’ de Dagoll Dagom, a l’escena ampostina

Obres internacionals, companyies locals i propostes per a tota la família a la segona meitat d’aquest 2019 a la capital del Montsià

11 julio 2019 11:50 | Actualizado a 17 julio 2019 12:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amposta segueix apostant per les arts escèniques durant la segona meitat d’aquest 2019. Amb obres internacionals com Les coses excepcionals, de Pau Roca, o La Tendresa, coproduïda per T de Teatre i Dagoll Dagom, la programació inclou des de companyies locals a les propostes per al públic infantil.

Precisament una obra per a aquest últim públic obre el segon semestre. Serà el dilluns 12 d’agost amb Antipasti a càrrec de El que ma queda de teatre. Espectacle de màgia i circ, tot al ritme de la millor música italiana. El dimecres 14 d’agost arriba Diner molt negre del Grup de Teatre Terra Baixa d’Amposta. És una comèdia on un pobre treballador d’un banc es trobarà amb policies i molts mals entesos.

American Impro History es representarà el divendres 16 d’agost a càrrec de la companyia Improscritos qui convida l’espectador a ser el guionista d’aquest espectacle tant canalla i divertit.

Quatre actors còmics crearan històries a partir de les frases que escriu el públic abans del show. Ja al setembre, el dissabte dia 28 és el torn de Tom Sawyer detectiu amb Lazzigags. Tom Sawyer s’acaba de comprar un kit de detectiu quan rep una invitació de la tieta Sally per a que ell i Huck Leberry Finn vagin a passar uns dies a casa seva. Al vapor que els porta a Mississipi abaix, coneixen a Jake Dunlap, que s’escapa d’uns bandits...

Les coses excepcionals es podrà veure el 6 d’octubre. Obra a càrrec de Pau Roca, és una comèdia sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem. Dimecres 9 d’octubre és moment de circ amb Fili Busters. A càrrec de l’escola de Teatre i Circ d’Amposta. Divertidíssima proposta de circ i pallasso. La creació i direcció recau sobre un dels artistes del circuit nacional de carrer més carismàtics, el malagueny David Morales i en aliança amb la productora circense La Circoteca i el Festival Circada Sevilla.

Momo o l’estranya història dels lladres del temps combina teatre i circ i es podrà veure el 10 d’octubre. A càrrec de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta, és la història de Momo, que posseeix una habilitat extraordinària: saber escoltar. El mateix dia té lloc la conferència-espectacle Transmissions amb els ballarins Guille Vidal-Ribas i Javi Casado.

Combina música, vídeo, fotografia, paraula i moviment en viu per oferir un discurs dinàmic i accessible per comprendre les danses urbanes. També el dijous 10 d’octubre arriba el VI Festicam, el festival de teatre i circ d’Amposta que omplirà d’arts escèniques els carrers de la capital del Montsià. Mentrestant, el dissabte 19 d’octubre és el torn del teatre familiar amb L’aventura d’avorrir-se a l’Auditori la Lira Ampostina. Un espectacle que pretén motivar la creativitat de nens i nenes.

Al novembre, La Petita Capmany de la companyia Tanaka Teatre convida al teatre a tota la família el dissabte dia 30. També al desembre, el dia 6, hi ha espai per al teatre musical i familiar amb L’Estela i la Clau Màgica del Grup Terra Baixa Amposta.

La Tendresa, d’Alfredo Sanzol clourà la programació el 14 de desembre. De la mà de T de Teatre i Dagoll Dagom, narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra. Són temps d’embolics, enamoraments i confusions.

Comentarios
Multimedia Diari