Más de Ebre

La Terra Alta debat el seu model de gestió turística

El programaTerra Alta Més impulsa des de fa anys accions i jornades per millorar la cooperació entre les empreses de la comarca

Diari de Tarragona

Whatsapp
La jornada es va celebrar ahir al matí al convent de Sant Salvador d’Horta de Sant Joan. FOTO: Joan Revillas

La jornada es va celebrar ahir al matí al convent de Sant Salvador d’Horta de Sant Joan. FOTO: Joan Revillas

En el marc del projecte «Treball a les 7 comarques», Terra Alta Més organitzà ahir una jornada professional adreçada al sector turístic de la Terra Alta per conèixer diferents models d’èxit de gestió turística a Catalunya i debatre sobre elements que podrien ser d’interès pel futur turístic de la comarca. 

La jornada va celebrar-se al convent de Sant Salvador, a Horta de Sant Joan. Hi van participar destinacions com el Penedès, la Garrotxa o el Pallars Jussà, que han apostat per models de gestió publicoprivada que els han permès tirar endavant projectes col·lectius de dinamització i comercialització del seu territori.

També va celebrar-se una taula rodona en què l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, l’Associació d’Empreses de la Via Verda i diverses empreses turístiques de la Terra Alta van debatre sobre quines són les claus de futur per millorar la competitivitat turística de la comarca.
D’altra banda, a l’inici de la jornada, també es parlà sobre quines han estat les accions que s’han dut a terme en matèria d’enoturisme, oleoturisme i cicloturisme, productes clau per al territori. Aquesta explicació va anar a càrrec de DCB Turisme, Tourislab i Oleasoul.

 El punt i final de la jornada d’ahir el va posar Santi Valldepérez, expert en comunicació turística, qui va explicar la importància de sumar en turisme i com crear sinergies efectives des de la comunicació.

Comentarios