La Torre de l'Espanyol arrenca sis dies de festa dedicats a Sant Antoni

El municipi s'endinsa en un programa amb activitats per a tots els públics

19 mayo 2017 16:46 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els veïns de la Torre de l’Espanyol tenen en Sant Antoni la seva festa major d’hivern. Ja avui mateix el poble celebrarà com a primers actes el clàssic Campionat de Petanca, al pati del Carrer Balmes (que tindrà continuació demà. La festa de nit, aquest primer dia, tindrà lloc al pub. Divendres, en canvi, la gresca arribarà de la mà de l’Orquestra La Chatta, que oferirà concert i ball a la tarda i a la nit.

Dissabte al migdia tindrà lloc el tradicional Campionat de llançament de pinyols d’oliva i un vermut al Carrer del Tormo. En relació als actes més culturals, dissabte a les 19.30 a la Sala d’actes de l’Ajuntament, tindrà lloc la presentació de La Miscel·lània de la Torre, conjuntament amb el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre. Destaca un article col·lectiu, coordinat per Carles Brull, que posa en context el projecte ‘La Torre de l’Espanyol, cruïlla històrica entre l’Ebre i el Priorat’. L’emblemàtica encesa de la foguera de Sant Antoni serà a la plaça a les 22.30 hores, amb el ball, després, del grup musical Xino Xano. A la mitja part, es ballarà la Jota de la Torre tocada en directe pel mateix grup. En acabar el ball, es farà el sorteig de les dues toies i es repartirà llonganissa, torrades i arengades, tot plegat maridat amb vi.

Per diumenge al migdia hi ha previst l’espectacle amb els E-2 Animació Infantil, a la Sala de la Societat i el ball de Vermut amb el Duet E-2, amb vermut i refrescs per a tothom. A la tarda hi haurà l’espectacle Cabaret Berlín, amb destacades i conegudes versions musicals.

Dimarts, dia 17 de gener, dia de Sant Antoni, se celebrarà un cercavila al matí amb la xaranga La Muga, de la Fatarella, i després es farà la ballada de sardanes amb la cobla Maravella a la plaça de l’Església. El concert de fi de festes serà a les 17.30 hores i el ball de tarda, a les 19.00 hores.

Comentarios
Multimedia Diari