La Txavalada innova enmig de les tradicions de Riba-Roja

L’associació de joves s’organitza de nou amb el nom de «La Txavalada» per col·laborar  i ajudar en la preparació dels actes 

02 agosto 2018 10:02 | Actualizado a 02 agosto 2018 10:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Riba-Roja d’Ebre dóna la benvinguda a la festa major 2018 amb un preludi de botifarra, petanca, pesca i pàdel. 

Quant als clàssics versus les novetats del 2018, l’acte principal és la LXVIII cursa pedestre i, a la nit, el ball de coques, tradició recuperada i que fa uns 18 anys va revifar.

El ball de coques i el ball de la plaça és gratuït per a tothom i pretén acollir tot el poble «per recordar el que es feia antigament», explica el regidor de festes, Jaume Agustí. 

El de coques es basa en ballar la jota de tota la vida amb una coca a la mà que sosté el noi de la parella. En finalitzar, el noi fa l’ofrena a la noia. 

La setena edició del ‘Menja’t Riba-Roja’ és un acte important. Consisteix en un escampat de parades dels comerços locals propis en els quals s’exposen els productes de cada estant i es prepara una mena de sopar popular de degustació.

L’esport de moda d’enguany, el volei fang, és una de les propostes innovadores. La gent del municipi està entusiasmada amb la idea i és qui l’ha sol·licitat per incloure’l al programa. 

L’associació de joves del poble, Txavalada, manté la col·laboració amb l’ajuntament i organitza la proposta, el contracte i el material de la mateixa manera que fa amb el Futbol Bombolla. 

Comentarios
Multimedia Diari