Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La UNED-Tortosa obre una aula universitària a Móra d´Ebre

S´impartirà el Grau en Ciències Ambientals, els accessos a la universitat per a més de 25 i 45 anys i la UNED Sénior

Marina Pallás

Whatsapp
Aquesta serà l´aula destinada a la universitat, a l´edifici Bulevard (Hotel Entitats). Foto: Joan Revillas

Aquesta serà l´aula destinada a la universitat, a l´edifici Bulevard (Hotel Entitats). Foto: Joan Revillas

Ahir al matí a la UNED-Tortosa es va signar el conveni per obrir una aula universitària a Móra d’Ebre, aula que dependrà del Centre Associat de Tortosa de la UNED.

«Són projectes a mitjà i llarg termini i la implantació d’aquesta aula és important per al conjunt de la comarca i per a tot el territori», va valorar el president del Patronat de la UNED-Tortosa, Ferran Bel.

«Móra d’Ebre es constitueix com a ciutat universitària. Fa tot just uns mesos va ser a Vandellòs-l’Hospitalet de l’Infant i així l’àmbit d’actuació territorial comprèn tota la demarcació de Tarragona. Era important prestar aquest servei amb aquestes dues noves antenes», interpreta, per la seua banda, Josep Maria Franquet, director del centre associat, que ha traslladat la total satisfacció de la universitat per aquesta nova obertura.

Així, a l’aula universitària de Móra d’Ebre s’impartirà el Grau en Ciències Ambientals, el curs d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i per a majors de 45, i la UNED Sénior, per a majors de 55 anys. Per una altra banda, també s’està estudiant l’opció d’oferir els cursos d’idiomes a distància.

L’arribada d’aquest Grau en Ciències Ambientals no és en va. «La Ribera d’Ebre és una comarca que crea energia, i es tracta d’intentar especialitzar-nos en alguna cosa que tingue traducció al territori», avança l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol.

«Ens ha costat més del previst, però finalment hem arribat on volíem», explica sobre la implantació de l’aula, que «també beneficiarà de retruc les comarques del Priorat, de la Terra Alta i del Baix Maestrat».

L’aula s’ubicarà a l’Hotel Entitats, més conegut com a Bulevard. Les classes començaran el proper 5 d’octubre i des del centre confien que el coneixement de l’oferta anirà incrementant la demanda i que l’alumnat anirà sent més elevat amb el temps.

Amb motiu dels 40 anys de la institució a Tortosa, el centre ha editat un llibre commemoratiu i el director en va fer entrega ahir d’un exemplar a l’alcalde de Móra d’Ebre i al president del patronat.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También