Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Unitat de Rehabilitació Cardíaca de l´Hospital de Tortosa atén 427 pacients

Whatsapp
Imatge de l´entrada principal de l´Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge de l´entrada principal de l´Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. FOTO: JOAN REVILLAS

n Des de la seua creació el 2008, la Unitat de Rehabilitació Cardíaca de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha atès 427 pacients. Aquesta unitat va ser pionera a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

La finalitat d’aquesta Unitat és millorar la capacitat física i el rendiment cardiovascular dels pacients amb un programa que inclou, d’una banda, exercicis físics específics, individualitzats i supervisats, per incrementar la capacitat de tolerància a l’esforç, i, d’una altra banda, incorpora el control de factors de risc modificables com el tabaquisme, la diabetis, l’obesitat, el colesterol, el sedentarisme, l’estrès i la hipertensió arterial.

Al començament de la seua activitat, els pacients candidats de tractament a la Unitat presentaven insuficiència cardíaca secundària a miocardiopatia, valvulopatia congènita o adquirida cardiopatia isquèmica avançada i arítmia.

A partir de l’any 2015 també s’hi han incorporat al programa malalts amb síndromes coronàries agudes amb l’objectiu de disminuir l’aparició de nous infarts i, per tant, reduir-ne la morbimortalitat. –

m. p.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También