Más de Ebre

La Via Verda es posa a punt per a Setmana Santa

El Consell Comarcal continua amb els treballs de manteniment i adequació i s’espera una gran afluència de visitants la setmana que ve

Diari de Tarragona

Whatsapp
Detall de la Via Verda al seu pas per la Terra Alta. FOTO: Joan Revillas

Detall de la Via Verda al seu pas per la Terra Alta. FOTO: Joan Revillas

El Consell Comarcal de la Terra Alta continua amb els treballs de manteniment i adequació de la Via Verda, des de l’estació d’Arnes fins a l’estació del Pinell de Brai, perquè els visitants la puguin gaudir durant les vacances de Setmana Santa.

Les tasques que s’estan realitzant són les de neteja i desbrossament de massa vegetal a banda i banda del traçat, feines de millora de l’asfalt en punts on es trobava en mal estat i la retirada de les esllavissades de pedra i terra caigudes al ferm fruit de les inclemències meteorològiques.
També s’estan portant a terme obres de millora en l’enllumenat dels túnels, així com la neteja de les àrees de descans, dels miradors i dels parc infantils que hi ha repartits per diferents punts de la Via Verda.

Segons ha informat el Consell Comarcal de la Terra Alta, aquestes tasques es duen a terme gràcies a les dues persones contractades mitjançant el Programa Treball i Formació 2020, impulsat i finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i amb la subcontractació d’empreses especialitzades, tant per a les feines d’enllumenat com per a les de neteja amb maquinària pesada.

La Via Verda és un dels principals atractius turístics de la comarca de la Terra Alta, i per Setmana Santa és el moment de l’any que més visitants rep, en ser una bona època de l’any sense fred ni calor i un bon moment per gaudir de la natura i de les activitats a l’aire lliure.

Comentarios

Lea También