Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Propostes

La Xarxa Amposta celebra 20 anys de teatre familiar

El cicle s’estrenarà el 28 de setembre amb ‘Tom Sawyer, detectiu’, de Lazzigag Teatre

REDACCIÓ

Whatsapp
‘Tom Sawyer, detectiu’, de la companyia Lazzigag Teatre, estrenarà el cicle de teatre
el dissabte 28 de setembre.
FOTO: CEDIDA

‘Tom Sawyer, detectiu’, de la companyia Lazzigag Teatre, estrenarà el cicle de teatre
el dissabte 28 de setembre.
FOTO: CEDIDA

La Xarxa Amposta compleix dues dècades programant teatre infantil i juvenil a la capital del Montsià. Una fita que l’entitat celebrarà amb sis obres de renom per a tots els públics. El cicle de teatre s’inaugurarà el 28 de setembre amb l’obra Tom Sawyer, detectiu de la companyia Lazzigag Teatre, ocasió que també s’aprofitarà per celebrar l’aniversari de la Xarxa Amposta. Així mateix, la programació també inclou L’aventura d’avorrir-se el 18 d’octubre i Adéu, Peter Pan el 15 de febrer, fins a l’exitosa La petita Capmany, el 30 de novembre o la màgia de The Postman, el 18 de gener. La temporada clourà amb l’exitosa crítica de La Pera Llimonera a Baobab, el 14 de març.

Totes les obres tindran lloc a l’auditori de la Lira Ampostina i les entrades es poden adquirir en línia a xarxaamposta.fila12.cat o a la taquilla el mateix dia de l’espectacle. A més, els socis de La Xarxa i titulars del Carnet Jove es beneficiaran d’un descompte en la compra de l’entrada. Durant aquestes dues dècades, la Xarxa Amposta ha fet una aposta que vetlla per les propostes lúdiques i culturals de qualitat per als més petits i s’ha consolidat com una de les associacions més actives d’Amposta.

Foment de la cultura

«Fomentar la cultura des de la infància és un dels pilars bàsics per formar una societat crítica, i el teatre és una experiència des d’on els xiquets i xiquetes reben coneixements d’una forma divertida i sense gairebé adonar-se’n. I és per això que hem treballat en la recuperació de La Xarxa», diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. Durant aquests 20 anys hem portat més d’un centenar d’espectacles i amb això podem dir que hem creat cultura i hem despertat l’esperit crític entre els més joves», apunta un dels membres de la Fundació, Pere Ferré.

Aquest any, La Xarxa Amposta ha estat reconeguda també amb la vicepresidència de la Fundació Xaxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, càrrec que ha assumit Anna Palacios, i que, segons Ferré, és un impuls a seguir treballant des de l’entitat local.

D’altra banda, el grup també s’encarregarà aquest any de la programació de teatre escolar, programant una obra de teatre per a cada cicle educatiu a les escoles de primària.

Temas

Comentarios

Lea También