Más de Ebre

Ebre La badia dels Alfacs, nova marca ciutat de la Ràpita

La badia dels Alfacs, nova marca ciutat de la Ràpita

La ciutadania podrà participar en completar-la

M. P.

Whatsapp
Imatge de la marca ciutat en un mupi de la ciutat. FOTO: AJUNTAMENT DE LA RÀPITA

Imatge de la marca ciutat en un mupi de la ciutat. FOTO: AJUNTAMENT DE LA RÀPITA

Sant Carles de la Ràpita ha presentat la marca ciutat que identificarà el municipi a partir d’ara. La marca principal, a més de les submarques per als diferents sectors, estarà formada pel semicercle, damunt del qual hi ha la "R" de la Ràpita amb l’accent a sobre.

És una imatge iconogràfica que unificarà les diferents marques amb què es representaven fins ara les diferents àrees municipals i que se centra, com a element bàsic i diferenciador, en la badia dels Alfacs.

Els creadors de la marca són l’equip de Roig Creatius. L’aspecte innovador és que la ciutadania podrà participar en la resta de la marca. Un cop definida la iconografia base, Roig Creatius anirà afegint a la seua proposta iconogràfica les aportacions que vulga fer la ciutadania.

Per fer-ho, pròximament es distribuiran unes postals en diversos punts de la població, en les quals hi ha dibuixada la icona base, el semicercle blau que representa la badia dels Alfacs, per tal que els participants la puguen completar amb els seus dibuixos per il·lustrar els diferents àmbits de la població (cultura, economia, medi ambient, comerç, educació, turisme, etcètera

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También