La celebració del 50è aniversari dels vestits de paper d'Amposta, per al 2021

L’Ajuntament, conjuntament amb les modistes d’Amposta i els centres educatius, estava preparant una edició especial dels vestits de paper per a finals de juny

19 mayo 2020 14:39 | Actualizado a 19 mayo 2020 14:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Concurs Nacional de Vestits de Paper d’Amposta havia d’arribar aquest 2020 a la seva cinquantena edició. És per això que des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Amposta s’estava preparant una edició especial, traslladant el certamen fora de les Festes Majors i programant diverses activitats amb els centres educatius, el Museu Terres de l’Ebre i la Biblioteca Sebastià J. Arbó que s’havien d’allargar durant un parell de mesos.

Tot això, però, haurà d’esperar fins l’any 2021. L’Ajuntament d’Amposta ha decidit ajornar la celebració de les noces d’or d’aquest certamen fins l’any que ve. Així, segons ha explicat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "ens hauríem pogut plantejar fer els vestits de paper un cop passades totes les fases de la desescalonada, però per a una efemèride tant important considerem important poder fer totes les activitats paral·leles que teníem previstes; és per això que hem decidit ajornar aquesta celebració per a l’any que ve".

Per la seva banda, el regidor de Festes de l’Ajuntament, Ramon Bel, ha explicat que es continuarà treballant per fer realitat les activitats previstes. En aquest sentit ha assenyalat que s’ha preparat una nova imatge dels vestits de paper, així com una exposició al Museu Terres de l’Ebre que expliqui la història dels vestits de paper i on es puguin mostrar alguns dels guanyadors d’aquests anys, xerrades divulgatives o activitats als centres educatius. "De fet hi ha centres d’educació que han treballat amb els seus alumnes i de manera confinada els vestits de paper com a una activitat educativa", destaca el regidor.

Des de l’Ajuntament es programaran les noves dates dels vestits de paper, "que seran al juny de l’any vinent", un cop es planifiqui el calendari del 2021.

Comentarios
Multimedia Diari