Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La compositora Olga Pes porta avui ‘Candy’ i ‘The equation’ a les Nits Sajún de Tortosa

El concert serà a les 22 h

Diari de Tarragona

Whatsapp
La compositora Olga Pes serà avui a Tortosa. FOTO: cedida

La compositora Olga Pes serà avui a Tortosa. FOTO: cedida

La compositora tarragonina Olga Pes actuarà avui, divendres, a Tortosa, en el marc del cicle de concerts Nits Sajún a Los Banys (carrer Ricard Cirera, 5), els antics banys àrabs de la ciutat.

Aquest cop, portarà els seus darrers treballs Candy i The equation, que ressonen a pop, folk i jazz, que no es van editar, però que van aportar a l’artista molt bones experiències com fer de telonera de James Morrisson o participar en festivals destacats com OxJam, a Londres. 

Aquest desembre ha volgut editar-los i fer que sortissin a la llum. Per als concerts de proximitat, Olga Pes es presenta amb la seva veu excepcional i la guitarra acompanya de Fer García-Ramos a la bateria.

Els seus concerts són la barreja que neix d’una gran qualitat musical i la profunditat dels seus missatges. Capaç de crear una atmosfera on obrir-se a les sensacions i als sentiments es converteix en una pràctica fàcil, destaca també per la seva capacitat per incloure un toc d’humor.

La seva música l’ha portat a actuar per Catalunya, Espanya, Anglaterra i Alemanya, destacant la gira Buenestado en tu casa, amb què promociona la seva obra actuant a cases particulars. 

Temas

Comentarios