La compositora Olga Pes porta avui ‘Candy’ i ‘The equation’ a les Nits Sajún de Tortosa

El concert serà a les 22 h

15 marzo 2019 11:34 | Actualizado a 18 marzo 2019 19:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La compositora tarragonina Olga Pes actuarà avui, divendres, a Tortosa, en el marc del cicle de concerts Nits Sajún a Los Banys (carrer Ricard Cirera, 5), els antics banys àrabs de la ciutat.

Aquest cop, portarà els seus darrers treballs Candy i The equation, que ressonen a pop, folk i jazz, que no es van editar, però que van aportar a l’artista molt bones experiències com fer de telonera de James Morrisson o participar en festivals destacats com OxJam, a Londres. 

Aquest desembre ha volgut editar-los i fer que sortissin a la llum. Per als concerts de proximitat, Olga Pes es presenta amb la seva veu excepcional i la guitarra acompanya de Fer García-Ramos a la bateria.

Els seus concerts són la barreja que neix d’una gran qualitat musical i la profunditat dels seus missatges. Capaç de crear una atmosfera on obrir-se a les sensacions i als sentiments es converteix en una pràctica fàcil, destaca també per la seva capacitat per incloure un toc d’humor.

La seva música l’ha portat a actuar per Catalunya, Espanya, Anglaterra i Alemanya, destacant la gira Buenestado en tu casa, amb què promociona la seva obra actuant a cases particulars. 

Comentarios
Multimedia Diari