Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La comunitat musulmana de la Ribera d'Ebre rebutja el terrorisme en un acte a Móra d'Ebre

Més d'un centenar de veïns de Móra d'Ebre han participat avui a un acte de rebuig al terrorisme i en memòria de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, convocats per l'Associació Cultural Àrab de la Ribera d'Ebre

Redacció

Whatsapp
Imatge de la convocatòria, aquesta migdia, a la plaça de Baix de Móra d'Ebre. Foto: Ajunt. Móra d'Ebre

Imatge de la convocatòria, aquesta migdia, a la plaça de Baix de Móra d'Ebre. Foto: Ajunt. Móra d'Ebre

Més d'un centenar de veïns de Móra d'Ebre han participat avui a un acte de rebuig al terrorisme i en memòria de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, convocats per l'Associació Cultural Àrab de la Ribera d'Ebre. L'acte ha tingut lloc a la plaça de Baix, davant de l'Ajuntament, i ha consistit en la lectura d'un manifest i un minut de silenci en honor de les persones que van perdrlA Ce la vida en els atemptats esmentats.

El manifest ha sigut llegit per un jove representant de l'associació àrab riberenca, en el qual s'ha posat de relleu el rebuig de la comunitat musulmana de la comarca als atemptats terroristes i el seu suport i solidaritat amb les víctimes. El manifest ha fet especial èmfasi a destacar que "ni el terrorisme, ni la violència, ni el racisme tenen cabuda en la nostra societat".

Un cop llegit el document, ha fet ús de la paraula l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, qui ha sigut taxatiu a l'hora de desllindar i diferenciar clarament el terrorisme de la pràctica religiosa. L'alcalde ha agraït als organitzadors de l'Associació Cultural Àrab de la Ribera d'Ebre la iniciativa i als veïns presents a l'acte la seua assistència.

Temas

  • Atentado terrorista en Barcelona
  • Ebre

Comentarios

Lea También