La cuina del Delta, protagonista un altre cop a la gala dels Premis Ondas

El xef Fran López i Villa Retiro Grup són els encarregats del sopar posterior als guardons

06 noviembre 2019 07:20 | Actualizado a 07 noviembre 2019 13:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cuina del Delta té una cita al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el pròxim 14 de novembre. Per segon any consecutiu, la gastronomia ebrenca serà la protagonista del sopar que se celebra després de l’entrega dels Premis Ondas. Així, el xef Fran López, dues estrelles Michelín -al restaurant Villa Retiro, Xerta, i el Xerta Restaurant, Barcelona- i tot el seu equip seran els encarregats de traslladar al centre de la Ciutat Comtal tota l’essència del Delta de l’Ebre a partir d’una àmplia selecció de platets i tapes.

En l’edició passada, l’any 2018, Villa Retiro Grup ja va tenir un paper clau al sopar de gala i una gran varietat de productes ebrencs van ser els protagonistes de la vetllada. D’aquesta manera, els comensals van poder tastar des de les ostres de la Badia dels Alfacs fins a l’arròs del Delta, sense deixar de banda el formatge artesà de Queso Perfecto de Camarles i molts d’altres. Aquest va ser el punt inicial de la carrera en el món dels esdeveniments, de la mà de Xerta Catering, una de les moltes branques del grup dedicada exclusivament al servei de càtering i banqueteria fora dels restaurants.

Xerta Catering és una de les vessants de Villa Retiro Grup que té per objectiu portar la cuina i el servei del xef Fran López on el client vulgui. Es tracta d’una proposta gastronòmica feta a mida, amb dues estrelles Michelín i amb la garantia de més de deu anys en el món dels esdeveniments.

La cuina del Delta viatja per tota Catalunya de la mà del xef Fran López que, juntament amb el seu equip, elabora una cuina basada en el producte de temporada, amb tocs d’innovació sense perdre l’essència de la cuina tradicional del sud del territori català.

Villa Retiro Grup és l’evolució d’una empresa familiar nascuda l’any 1929 i actualment gestionada per la quarta generació; compta amb uns 200 treballadors.

Turisme i economia

El xef Fran López, juntament amb el seu germà, Joaquim López, director general de Villa Retiro Grup, són els artífexs d’un creixement corporatiu basat en experiències lúdic-gastronòmiques de qualitat que es desenvolupen en punts estratègics de Catalunya, com ara Barcelona o el Delta de l’Ebre; tots dos punts turístics i econòmics d’importància nacional.

Els negocis del grup no únicament estan lligats a la restauració, sinó que també inclouen una escola de cuina, un festival de música i un celler de vins i olis. Així mateix, el passat 2018 van fer un salt a Eivisa amb el projecte de restauració de la Hacienda Na Xamena que han repetit per aquest 2019. Tot un referent a les Terres de l’Ebre a l’avantguarda de la cuina.

Comentarios
Multimedia Diari