La directora d’infermeria de l’Hospital Verge de la Cinta, Estrella Martínez, nova degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya

És la primera vegada que una ebrenca ocupa aquest càrrec

REDACCIÓ

Whatsapp
La directora d’infermeria Estrella Martínez. FOTO: ICS

La directora d’infermeria Estrella Martínez. FOTO: ICS

La directora d’infermeria de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, Estrella Martínez, que és membre de la Junta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA), ha estat nomenada degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya aplega els quatre col·legis territorials d’infermeres i infermers de Catalunya que representen els més de 45.000 infermeres que actualment hi exerceixen la professió.

És la primera vegada, des de la seva constitució l’any 1983, que el Consell de Co·legis tindrà una degana de la província de Tarragona, concretament de les Terres de l’Ebre.

A partir d’ara, el deganat del Consell serà rotatori per tot el territori català i canviarà cada dos anys, període durant el qual ara Estrella Martínez ocuparà el càrrec.

Estrella Martínez és doctora en Infermeria, màster en Ciències de la Infermeria i màster en Gestió de Cures Infermeres.

A l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha estat infermera d’Urgències, supervisora d’Urgències i adjunta de recursos humans i desenvolupament professional d’infermeria i actualment directora d’Infermeria.

Estrella Martínez és també professora associada al Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili des de l’any 2012; vocal I d’Infermeria de CODITA; membre del Grup Nacional de Triatge de la SEMES, i vocal d’Infermeria de la Junta de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre

Comentarios

Lea También