La fira Tortosantic acollirà més de 12.500 antiguitats

Se celebrarà al pavelló firal de Tortosa del 10 al 12 de febrer

19 mayo 2017 16:33 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Del 10 al 12 de febrer el pavelló firal de Tortosa acollirà la tercera edició de Tortosantic, Fira descarregada d’antiguitats.

Enguany són 24 els expositors que oferiran fins a 12.500 antiguitats com mobles, llibres, quadres, col·leccionisme militar, làmpades, porcellanes, escultura, antiguitats tècniques i del camp. La característica dels objectes és la varietat: de les èpoques, de les temàtiques, de les mides, dels preus i de les procedències. Hi haurà petites peces a partir de 3 euros i d’altres que són autèntiques rareses de milers d’euros. La procedència d’aquests objectes és molt variada, com de Catalunya, Castella i Lleó, La Rioja, Aragó, Madrid, el País Valencià i també Anglaterra i França.

La fira està adreçada tant per a aquell públic col·leccionista o expert en el món de les antiguitats, com per als visitants curiosos que podran passar una estona agradable, avui que, a més, està tant de moda l’estil retro i vintage.

L’entrada té un preu de 3 euros. Costarà només 1,5 euros a aquells que la comprin a la web www.tortosantic.com. Entre tots els visitants de la fira se sortejarà una antiguitat.

La fira està organitzada per Llobregat Serveis Firals, que té una ampla experiència en el sector, amb la col·laboració de Fira de Tortosa.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari