Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La fira del llibre ebrenc estrena ubicació i amplia la durada en la celebració de la seva 15a edició

La Batalla de l'Ebre i la Guerra Civil protagonitzen els dos grans espectacles amb ADN ebrenc que debutaran a Litterarum

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la presentació de la 15a edició de la fira del llibre ebrenc.

Imatge de la presentació de la 15a edició de la fira del llibre ebrenc.

La fira del llibre ebrenc, germana gran i llavor del Litterarum -la fira d'espectacles literaris de Catalunya-, compleix 15 anys. Per celebrar-ho canviarà d'ubicació i instal·larà la gran llibreria unificada amb 2.000 títols de temàtica ebrenca a la cèntrica Plaça de Dalt de Móra d'Ebre.

L'objectiu és apropar-se a la gent, als serveis de la capital riberenca i crear un circuit que unirà els espais de representació del Litterarum i la mostra llibres. També s'amplia la seva durada a quatre dies, per poder encabir activitats escolars en la programació.

D'altra banda, la literatura ebrenca també es farà sentir en el Litterarum amb destacats espectacles d'autors o temàtica ebrenca. Enguany el 80 aniversari de la Batalla de l'Ebre i la Guerra Civil protagonitzaran dos noves representacions: la nova creació de la companyia de Valer Gisbert, 'Vestigis 2.0' amb una primera part al Poble Vell de Corbera d'Ebre i una segona als molls del l'Ebre a Móra d'Ebre; i 'Paraules de guerra a l'Ebre en caiac' que tindrà el riu com a escenari i que impulsen les empreses Terra Enllà i En Blau.

També la cantautora Montse Castellà presentarà el seu últim disc dins de l'activitat TAST Escriptores amb les literates femenines com a protagonistes, Ferran Roca combinarà persecució digital i poesia a 'Dhang i literatura', i la companyia Carles Garrido presentarà l'obra 'Ramon Muntaner i els Entença'.

Temas

Comentarios

Lea También